• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδεσμοι

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  2. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  3. GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  4. ISO-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ISO-CHEMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. OTTO ROTH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OTTO ROTH GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Αρθρωτά έδρανα, Λεία έδρανα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελονοτριβεις, κυλινδρικα εδρανα, κεφαλες με αρθρωσεις, και Κυλινδρικά ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. INDUSTRIE TECHNIK KLING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIE TECHNIK KLING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  4. ELAPULS DICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELAPULS DICHTUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  5. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  1. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  2. STAHLCON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STAHLCON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσαρμογείς σπειρωμάτων. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  1. BW GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BW GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, τροχοι απο ναιλον - καουτσουκ πολυουρεθανη, καουτσουκ - ημιτελη προϊοντα, και συνδεσμοι απο καουτσουκ για τροφιμα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. STECKER EXPRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STECKER EXPRESS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. FIXXPROFILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIXXPROFILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, και Λαστιχένια προφίλ. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  4. E-KEY COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E-KEY COMPONENTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, εξαρτηματα και συνδεσμοι για ηλεκτρικους αγωγους, συρματα και καλωδια, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  5. TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. GERHARD WEIGELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD WEIGELE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  7. NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  8. SPENGLER-GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPENGLER-GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  1. BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  2. FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  3. COLORSEALS

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLORSEALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Bermatingen, Γερμανία.

  4. DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  5. TDR DIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TDR DIREKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  6. GUMMI BENDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUMMI BENDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  7. RANDOLF BIERAU & INGEBORG SALASKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANDOLF BIERAU & INGEBORG SALASKE GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  8. KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  9. HARALD PACH, PACH SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARALD PACH, PACH SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, τεντωτηρες, Έδρανα κύλισης, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  10. SEPA-TEC SEALS INH. JÜRGEN LINDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEPA-TEC SEALS INH. JÜRGEN LINDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Fluorn-Winzeln, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

55 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ