• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  2. GEWATEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWATEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zwiefalten, Γερμανία.

  3. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Λευκά είδη, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Υφάσματα, Λευκά είδη, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  5. LEIFHEIT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIFHEIT AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  2. CONTRADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Bad Schönborn, Γερμανία.

  3. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Unterensingen, Γερμανία.

  5. HASTRA

    Γερμανία

    Η εταιρεία HASTRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  1. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  2. WMA - WÄSCHEMIETSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMA - WÄSCHEMIETSERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  1. CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, και Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει έδρα σε Iffezheim, Γερμανία.

  2. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARSTEN FÜNFSTÜCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Großerlach, Γερμανία.

  3. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GE GONSER UND EHRMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  4. KLAUS BINNINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS BINNINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  5. FLEXORAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLEXORAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  6. PFULLMANN INT. HANDELSVERTRETUNG INH. ROLF PFULLMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFULLMANN INT. HANDELSVERTRETUNG INH. ROLF PFULLMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Λευκά είδη, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, και Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  7. POLYTEX INDUSTRIETEXTILIEN VON OLNHAUSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYTEX INDUSTRIETEXTILIEN VON OLNHAUSEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ