• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. STERNENBÄCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERNENBÄCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  2. SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα χαρτιου, θερμογραφικο χαρτι, ταψια απο σιλικονη, και περιτυλιξη. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  3. BÄKO REGION STUTTGART E.G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄKO REGION STUTTGART E.G., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ORIGINAL FOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORIGINAL FOOD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Τσάι, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FÖLL FROST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FÖLL FROST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Sulzbach-Laufen, Γερμανία.

  2. BÄKO MITTELBADEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄKO MITTELBADEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. BÄKO SÜDBADEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄKO SÜDBADEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. AVC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AVC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. ANTON HEINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTON HEINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  1. BELGISCHES WAFFELHAUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELGISCHES WAFFELHAUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, Κακάο και σοκολάτα, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  2. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. ONLINE IDEEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONLINE IDEEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζαχαρωτά, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  2. B&K MARCO FRIEDRICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B&K MARCO FRIEDRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ζαχαρωτά, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  3. PANDA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANDA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Κέϊκ, έτοιμα μίγματα. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  4. PHILIPP GASSNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHILIPP GASSNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ζαχαρωτά, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  5. JOHANNES SICK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES SICK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  6. FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Berghaupten, Γερμανία.

  7. KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Nehren, Γερμανία.

  8. WILLY HAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLY HAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κακάο και σοκολάτα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. BACKWAREN SCHNEIDERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACKWAREN SCHNEIDERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Kappelrodeck, Γερμανία.

  2. HIESTAND & SUHR HANDELS- UND LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIESTAND & SUHR HANDELS- UND LOGISTIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, προϊοντα αρτοποιιας, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Freiburg I. Br., Γερμανία.

  3. KLAUS RIEGER BÄCKEREI - KONDITOREI E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS RIEGER BÄCKEREI - KONDITOREI E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. BÄCKEREI & KONDITOREI ROTHERMEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI & KONDITOREI ROTHERMEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Östringen, Γερμανία.

  5. RICHARD AISENBREY INH. WERNER AICHINGER

    Γερμανία

  6. PICK AHK BACKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PICK AHK BACKTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  7. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Altheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ