• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πορσελανη - πλακοστρωτα και πλακακια

Αποτελέσματα για

Πορσελανη - πλακοστρωτα και πλακακια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BERNHARD RAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD RAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  2. A. CHINI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. CHINI GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια, και Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  3. STRUKER FLIESEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRUKER FLIESEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακακια δαπεδου, πλακακια μπανιου, και κεραμικα πλακακια. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.