• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση

Αποτελέσματα για

Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. CARL KNOBLAUCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL KNOBLAUCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Χάλυβες, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. BERND WITZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND WITZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, και Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. PLENEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLENEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα από δεύτερο χέρι, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Ενδύματα από δεύτερο χέρι, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, και Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. BÜRCK ROHSTOFF LOGISTIK ACHERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜRCK ROHSTOFF LOGISTIK ACHERN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  5. SCHÄFER REIFEN-ENTSORGUNG-HANDEL-EXPORT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÄFER REIFEN-ENTSORGUNG-HANDEL-EXPORT E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DR. WIELAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. WIELAND GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά απόβλητα - συλλογή και ανακύκλωση, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Χημικά απόβλητα - συλλογή και ανακύκλωση, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.