• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταποιηση καουτσουκ

Αποτελέσματα για

Μεταποιηση καουτσουκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. VTP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTP GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  2. DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Filderstadt-Plattenhart, Γερμανία.

  3. HANS EGGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS EGGERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  4. BALINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  5. TDR DIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TDR DIREKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  2. OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  3. EDEGS FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDEGS FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  4. G. SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  5. VERLAG MANIAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAG MANIAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. K & W SOLUTIONS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία K & W SOLUTIONS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. SCHÄUFFELE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÄUFFELE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  1. GUMMI BENDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUMMI BENDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  2. STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Berghaupten, Γερμανία.

  3. ING. BÜRO KOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία ING. BÜRO KOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Kenzingen, Γερμανία.

  4. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  6. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  8. H-S CONSULT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H-S CONSULT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  1. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  2. AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Dörzbach, Γερμανία.

  3. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  4. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  5. KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  7. AKI WERKZEUGBAU-ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKI WERKZEUGBAU-ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  8. MIGRA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIGRA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  9. DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deckenpfronn, Γερμανία.

  10. W + K WERKZEUGBAU UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W + K WERKZEUGBAU UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταποιηση καουτσουκ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

53 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ