• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεμβρανες

Αποτελέσματα για

Μεμβρανες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  2. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  3. MOPACK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MOPACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  4. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  5. WERTPACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERTPACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες συσκευασιες, Φάκελοι και σακούλες συσκευασίας, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και μεμβρανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POLYTRADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYTRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφύσηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Μεμβράνες πλαστικές, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Μεμβράνες πλαστικές, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  2. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. CANOSIGN-WERBETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CANOSIGN-WERBETECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κολλητική μεμβράνη. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  4. STÜMPFLE GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που διευθύνεται από την τέταρτη γενιά, διακρίνεται για την προσήλωση στην ποιότητα, την ευελιξία και την παράδοση. Είμαστε κορυφαία επιχείρηση κατασκευής και επεξεργασίας προστατευτικών μεμβρανών βιβλίων στη Γερμανία και από το 1975 σταθερό μέγεθος σε αυτόν τον τομέα στην παγκόσμια αγορά. Τα ανακλαστικά προϊόντα αποτελούν απόλυτο παράγοντα ασφαλείας στο δρόμο προς το σχολείο, στην κυκλοφορία, στο επάγγελμα και στον ελεύθερο χρόνο. Ανακλαστικά περιβραχιόνια, ανακλαστήρες υποδημάτων, αυτοκόλλητα και μεμβράνες είναι ο ασφαλής συνοδός σε κάθε διαδρομή.