• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρινες και ελασματα απο χαλυβα

Αποτελέσματα για

Λαμαρινες και ελασματα απο χαλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  2. R + H GMBH, STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία R + H GMBH, STAHLHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  3. SCHWARZENBERGER & ENDRES GMBH

    Γερμανία

  4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες, ορειχαλκινα ελασματα, φύλλα αλουμινίου, Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες, και Φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  5. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελασμοτοποιημένες λαμαρίνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοελασματα, λαμαρινες ψυχρης ελασης, γαλβανισμενες λαμαρινες, και ελασματα εν θερμω. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.