• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου, πλάκες χαλκού, Πολυαμίδιο, πολυαιθυλενιο, και προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  3. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες, ορειχαλκινα ελασματα, φύλλα αλουμινίου, Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες, και Φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  5. MAAS PROFILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAAS PROFILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυματιστές λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GERBER STEEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERBER STEEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ανοξειδωτες λαμαρινες, και Ραβδοχάλυβας, ανοξείδωτος. Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.

  2. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελασμοτοποιημένες λαμαρίνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοελασματα, λαμαρινες ψυχρης ελασης, γαλβανισμενες λαμαρινες, και ελασματα εν θερμω. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. ONERY INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONERY INTERNATIONAL GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προκατασκευασμενα - λαμαρινες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HEZINGER MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEZINGER MASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κάμψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποιηση λαμαρινας. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  5. WEINMANN AACH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINMANN AACH AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες αλουμινιου, Στιλπνός χάλυβας, Βαριά μη σιδηρούχα μέταλλα, και Μεταλλικό σύρμα- αντικείμενα. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  1. FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή με δέσμη πλάσματος - μηχανήματα, μορφοποιηση λαμαρινας, Κοπή με δέσμη πλάσματος - μηχανήματα, και λαμαρίνες για κοπή με λέιζερ. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  2. RS INDUSTRIEVERTRETUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RS INDUSTRIEVERTRETUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  1. MOKAWA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOKAWA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  2. B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Ελατήρια. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  3. STRUKTURMETALL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRUKTURMETALL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτες λαμαρινες, και Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε BRETZFELD-SCHWABBACH, Γερμανία.

  4. ALBO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. COMETAL METALLHALBZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMETAL METALLHALBZEUGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  6. MAXIPACK24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXIPACK24 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. STAUFEN STAHLKONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAUFEN STAHLKONTOR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανική μεταλλουργία, και Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  8. RACEGITTER.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RACEGITTER.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  1. R + H GMBH, STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία R + H GMBH, STAHLHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  2. SCHWARZENBERGER & ENDRES GMBH

    Γερμανία

  3. SCHWARZWÄLDER METALLHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ