• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεας

Αποτελέσματα για

Κρεας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. EDELOBSTBRENNEREI ZUM HOHEN BRAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELOBSTBRENNEREI ZUM HOHEN BRAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  2. NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. VOM FASS AG STANDORT WALDBURG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOM FASS AG STANDORT WALDBURG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Waldburg, Γερμανία.

  4. F-W-G HELMUT SCHNEIDER, FLEISCH- UND WURSTWAREN-GROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F-W-G HELMUT SCHNEIDER, FLEISCH- UND WURSTWAREN-GROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. OSKAR GAISER, VIEH- UND FLEISCHGROSSHANDEL INHABER: JÖRG GAISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR GAISER, VIEH- UND FLEISCHGROSSHANDEL INHABER: JÖRG GAISER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Χοιρινό κρέας, Εντόσθια, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Χοιρινό κρέας, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. H. GEYER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. GEYER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. OMEGA SORG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OMEGA SORG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  4. MEC IMPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEC IMPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. MARKUS DIRR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS DIRR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  1. RAFIWA RALF FISCHER WARENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAFIWA RALF FISCHER WARENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Öpfingen, Γερμανία.

  2. KRUG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRUG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  1. MOBILIGHT SHOW-SERVICE & MEDIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBILIGHT SHOW-SERVICE & MEDIENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. MAX WALTER HANDELSVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX WALTER HANDELSVERTRETUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  4. ERICH GEIGER E.K. FISH & CONVENIENCE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH GEIGER E.K. FISH & CONVENIENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Meersburg, Γερμανία.

  5. KING KEBAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING KEBAP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  6. MAIER´S GENUSS INH. JENS MAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER´S GENUSS INH. JENS MAIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  7. EVA WEGMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVA WEGMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  8. BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Steinhausen, Γερμανία.

  1. ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  2. MARTIN SCHMIEDLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN SCHMIEDLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  3. DEFRI BRUDELIKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEFRI BRUDELIKA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  4. WALTER GEIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER GEIGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

  5. HANS BÖDDICKER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS BÖDDICKER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  6. UWE VON AHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE VON AHSEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  7. OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  8. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. FAILENSCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAILENSCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε St. Johann, Γερμανία.

  10. CHRISTIAN PIEKERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN PIEKERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν