• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλαμοι

Αποτελέσματα για

Θαλαμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BINDER GMBH

    Γερμανία

    Η BINDER GmbH είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής θαλάμων προσομοίωσης περιβάλλοντος μαζικής παραγωγής για επιστημονικά και βιομηχανικά εργαστήρια. Έχουμε ειδικευθεί στην τέλεια προσομοίωση βιολογικών, χημικών και φυσικών περιβαλλοντικών επιδράσεων σε θάλαμο κλίματος ή επωαστήρα. Η BINDER GmbH είναι η διεθνώς κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στους τομείς των θαλάμων κλίματος και επωαστήρων με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη.

  2. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. INGO GEIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGO GEIGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Salach, Γερμανία.