• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  2. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  3. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  4. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  5. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος επιφανειών. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. FILSINGER.DE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FILSINGER.DE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και επίβλεψη - πίνακες ηλεκτρονικής προβολής. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  4. DST COMPONENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DST COMPONENTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτων εξαρτημάτων, και Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  5. BBULL TECHNOLOGY BERNHARD BULL COMPUTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBULL TECHNOLOGY BERNHARD BULL COMPUTER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  1. MWC WATER CONTROLS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MWC WATER CONTROLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τμηματα και εξαρτηματα για οργανα μετρησης και ελεγχου, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος απολυμανσης υδατων. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. PRO MANAGEMENT & MARKETING AG GROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO MANAGEMENT & MARKETING AG GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος της διεθυνσης προσωπικου, εφαρμογες για χρηματοπιστοτικους ελεγχους, και υπηρεσιες διαχειρισης και διοικησης μετοχικων εταιρειων επενδυσεων χαρτοφυλακιου. Έχει έδρα σε Neunbürg Pforzheim, Γερμανία.

  1. MARION FEUERBACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARION FEUERBACHER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. CORONA INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR SYSTEMTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CORONA INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR SYSTEMTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  3. NEDAP TECHNOLOGY PARTNER (NTP) FOR SECURITY MANAGEMENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEDAP TECHNOLOGY PARTNER (NTP) FOR SECURITY MANAGEMENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. AMOS SENSOREN & MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMOS SENSOREN & MESSTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. OLIVER STROHHÄCKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLIVER STROHHÄCKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. HELGA FALLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELGA FALLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Gütenbach, Γερμανία.

  7. TQU GROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία TQU GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  8. BEAR UHRBAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEAR UHRBAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Ελατήρια ωρολογοποιΐας, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Ελατήρια ωρολογοποιΐας. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  1. NANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Ωρολογοποιΐα, και Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  2. DBS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DBS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Adelsheim, Γερμανία.

  3. ADITEC INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITEC INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Offenau, Γερμανία.

  4. OLIVER SCHIELE & HELMUT MAUCHER | STEUERBERATER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLIVER SCHIELE & HELMUT MAUCHER | STEUERBERATER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικές πληροφορίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Λογιστικός έλεγχος (audit) - διεθνής, Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Λογιστικός έλεγχος (audit) - διεθνής, και Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι. Έχει έδρα σε Ochsenhausen, Γερμανία.

  5. PRÜFMITTEL24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRÜFMITTEL24 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Ingelfingen, Γερμανία.

  6. PHOENIX WORLD GROUP LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOENIX WORLD GROUP LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  7. ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  8. MAX TIME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX TIME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  9. IGAS INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNG UND STEUERTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IGAS INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNG UND STEUERTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  10. ERWIN SOEHNLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN SOEHNLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

120 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια