• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελαια

Αποτελέσματα για

Ελαια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  2. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  3. AUTOTEILE J. HEITZMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOTEILE J. HEITZMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. SHOT ICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHOT ICE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. HENNING UND KREUTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENNING UND KREUTNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZEIL-SCHMIERSTOFFE INH. KARL-HUGO ZEIL E. KFM.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEIL-SCHMIERSTOFFE INH. KARL-HUGO ZEIL E. KFM., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Γράσα βιοµηχανικά, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, και Γράσα βιοµηχανικά. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  2. FALLER-TRADE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALLER-TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

  3. OEL-TECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OEL-TECH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υγρά καύσιμα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Μη εδώδιμα έλαια, Υγρά καύσιμα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, και Μη εδώδιμα έλαια. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. TECHNIK-VERTRIEB BUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNIK-VERTRIEB BUCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  5. VOM FASS AG STANDORT WALDBURG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOM FASS AG STANDORT WALDBURG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Waldburg, Γερμανία.

  1. REFORM-ÖLMÜHLE HAITERBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REFORM-ÖLMÜHLE HAITERBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Haiterbach, Γερμανία.

  2. HBA HAMZA BEN AMOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HBA HAMZA BEN AMOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, και Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  1. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESSMANN K. U. E. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. THE QUINT

    Γερμανία

    Η εταιρεία THE QUINT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, και Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  3. PHYTOESSENCE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHYTOESSENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  4. SCHWAN REGIOFOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWAN REGIOFOOD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Μεταφράσεις, Τυριά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. PANAROMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANAROMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  6. HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  7. HKP HEIZ- UND KRAFTSTOFFE PFLANZENÖL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKP HEIZ- UND KRAFTSTOFFE PFLANZENÖL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Blaubeuren, Γερμανία.

  8. GEFLÜGELHOF ZEMBROT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEFLÜGELHOF ZEMBROT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Αυγά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Bad Schussenried, Γερμανία.

  1. SCHUPP GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUPP GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  2. SCHILLING'S WEINDEPOT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHILLING'S WEINDEPOT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  3. FRANK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υγρά καύσιμα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Γράσα βιοµηχανικά, Υγρά καύσιμα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, και Γράσα βιοµηχανικά. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  4. MARMELIX

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARMELIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. MOGADOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOGADOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. PETER STRAUB

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER STRAUB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζάχαρη, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. IDEAL GASTRONOMIE GROSSHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDEAL GASTRONOMIE GROSSHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυριά, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Αυγά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυριά, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  8. KOBRA SAMMLERZUBEHÖR RUDI SCHLATTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOBRA SAMMLERZUBEHÖR RUDI SCHLATTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζάχαρη, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  9. BABELFISCHMEDIA

    Γερμανία

    Η εταιρεία BABELFISCHMEDIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  10. BORCHERT + MOLLER GMBH & CO. KG DRUCK- UND FLOCKTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BORCHERT + MOLLER GMBH & CO. KG DRUCK- UND FLOCKTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν