• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγχυση πλαστικου

Αποτελέσματα για

Εγχυση πλαστικου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  2. WIRTHWEIN AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIRTHWEIN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Creglingen, Γερμανία.

  3. OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  4. EDEGS FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDEGS FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  5. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Προσθετικές ουσίες βιομηχανικών χρωστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Προσθετικές ουσίες βιομηχανικών χρωστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  2. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  3. LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Külsheim, Γερμανία.

  4. HANS EGGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS EGGERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  5. DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Filderstadt-Plattenhart, Γερμανία.

  1. KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. T-C-W TRADE CENTER WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία T-C-W TRADE CENTER WAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  1. BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  2. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  3. POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  4. MIGRA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIGRA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  5. AKI WERKZEUGBAU-ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKI WERKZEUGBAU-ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  6. DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deckenpfronn, Γερμανία.

  7. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Dörzbach, Γερμανία.

  1. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  2. G. SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  3. BALINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  4. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Illerrieden, Γερμανία.

  5. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  6. SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  7. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBELGLEITER ONLINESHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια για έπιπλα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καρούλια για έπιπλα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  8. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  9. ING. BÜRO KOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία ING. BÜRO KOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Kenzingen, Γερμανία.

  10. ALBERT FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT FUCHS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγχυση πλαστικου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ