• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοχεία

Αποτελέσματα για

Δοχεία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  2. ALLRON GMBH

    Γερμανία

    Η ALLRON GmbH είναι ένας πανευρωπαϊκός χονδρέμπορος με γνήσια μελάνια και τόνερ και ιδρύθηκε πριν από 26 και πλέον χρόνια στο Ettlingen. Ως προμηθευτής διάφορων αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, αντιγραφικά, συσκευές φαξ και πολυμηχανήματα, η επιχείρηση προμηθεύει εξειδικευμένους εμπόρους σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περίπου 3.000 γνήσια αναλώσιμα υλικά φημισμένων κατασκευαστών, όπως Canon, Epson, Panasonic, Dell, Lexmark, Kyocera, Oki, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox και πολλών άλλων.

  3. ALUMIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUMIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες φιάλες και δοχεία, και Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές γέφυρες, Μεταλλικά δοχεία, Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές γέφυρες, Μεταλλικά δοχεία, και Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GÜNTER HÄFNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER HÄFNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Spiegelberg, Γερμανία.

  2. FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Φιάλες πλαστικές και δοχεία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, και Φιάλες πλαστικές και δοχεία. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.