• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερματινα ειδη ενδυσης

Αποτελέσματα για

Δερματινα ειδη ενδυσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. JULIUS LIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIUS LIES GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, Αξεσουάρ ένδυσης, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, και Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. HERO HESSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERO HESSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  3. DOGSENSE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOGSENSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα είδη τσέπης, Αθλητικά είδη, Ψάρια, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα είδη τσέπης, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  4. MAX LAUMANN VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX LAUMANN VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ, και Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.