• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος λιανικής
  1. KMZ KASSENSYSTEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KMZ KASSENSYSTEM GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταμειακές μηχανές, Αυτόματες ταμειακές μηχανές, Ταμειακές μηχανές, Αυτόματες ταμειακές μηχανές, και ταμειακές μηχανές για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  2. BACKSERVICE GAUX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACKSERVICE GAUX GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος αρτοπωλειων, και διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  3. CARL INGOLF LANGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL INGOLF LANGE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. NAGEL BAUMASCHINEN LUDWIGSBURG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL BAUMASCHINEN LUDWIGSBURG GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. BRIELMAIER BAUMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRIELMAIER BAUMASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.