• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έδρανα κύλισης

Αποτελέσματα για

Έδρανα κύλισης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  2. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  3. SDK KUGELLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SDK KUGELLAGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 86 ετών παράδοση και καινοτομία έχουν αναδείξει την ASKUBAL σε φημισμένη μάρκα. Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες οικογενειακή επιχείρηση, ήδη στην τέταρτη γενιά, διαθέτει ήδη όλα τα απαραίτητα για το μέλλον εφόδια. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται σε 3 πυλώνες: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Η ευέλικτη παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Στουτγάρδης παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής, εκτός από την παραγωγή περισσότερων από 6000 τυποποιημένων εκδόσεων, και ειδικών εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μάλιστα «Just-in-Time». Βάση για αυτήν την επιτυχία αποτελεί η εμπειρία δεκαετιών του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας που συνεργάζεται στενά με εθνικά ερευνητικά ιδρύματα. Η ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο για την εταιρεία μας. Επιδιώκουμε: να κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μια κατά το δυνατόν άθικτη από οικολογική, κοινωνική και οικονομική άποψη επιχείρησης.

  5. W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEKI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEKI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

  2. ITM UNITEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITM UNITEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  3. KÖNIG LINEARTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNIG LINEARTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  4. TEPROMET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEPROMET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  5. JOHN CRANE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHN CRANE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  1. RANDOLF BIERAU & INGEBORG SALASKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANDOLF BIERAU & INGEBORG SALASKE GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. LUTZEIER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUTZEIER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Έδρανα κύλισης, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  1. WEKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEKA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  2. WHB TECHNISCHE ERZEUGNISSE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WHB TECHNISCHE ERZEUGNISSE VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Λεία έδρανα, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. EDELMANN GLEITLAGERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELMANN GLEITLAGERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  4. CQ GMBH KUGELLAGER UND MASCHINENELEMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CQ GMBH KUGELLAGER UND MASCHINENELEMENTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. ENGENHART & HAERTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGENHART & HAERTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  7. HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  8. HADI GMBH INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HADI GMBH INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, και Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  1. BIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. AESPUMP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AESPUMP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  3. CQ GMBH CONTROLLED QUALITY BEARINGS KUGELLAGER GROSSHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CQ GMBH CONTROLLED QUALITY BEARINGS KUGELLAGER GROSSHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. SW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία SW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. SEPA-TEC SEALS INH. JÜRGEN LINDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEPA-TEC SEALS INH. JÜRGEN LINDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Fluorn-Winzeln, Γερμανία.

  6. BIONICAL DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIONICAL DESIGN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

  7. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  8. JOHANN HITSCHERICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN HITSCHERICH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  9. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  10. HARALD PACH, PACH SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARALD PACH, PACH SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, τεντωτηρες, Έδρανα κύλισης, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έδρανα κύλισης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

43 Επιχειρήσεις