• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • 'εγχυση

Αποτελέσματα για

'εγχυση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  3. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  4. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  5. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  2. RÖCHLING MEDICAL WALDACHTAL AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÖCHLING MEDICAL WALDACHTAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  3. SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες και συστήματα έγχυσης. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  4. LAUTEC INSULATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAUTEC INSULATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  5. BRÄNDLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRÄNDLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  1. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η Vogt Medical Management αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες με έναν μόνο στόχο: να προσφέρεται στους ασθενείς και στους συγγενείς περισσότερη ασφάλεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ως γερμανική επιχείρηση με πάνω από 25 χρόνια ιστορίας, οι συνεργάτες μας βασίζονται στην πείρα και την υποστήριξή μας, ώστε να είναι επιτυχημένοι στις αγορές τους. Vogt Medical Hospital Solutions σημαίνει διαρθρωτικές λύσεις που βασίζονται σε μια συνολική αρχή: λύσεις "με το κλειδί στο χέρι", που αρχίζουν από τον σχεδιαστικό προγραμματισμό και παροχή συμβουλών, από τη χρηματοδότηση έως την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης οικοδομικών έργων και της διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού για εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων του σέρβις μετά την πώληση - τα πάντα κάτω από την εποπτεία της Vogt Medical Projektmanagement, όλα από την ίδια πηγή. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει πάντα να είναι προσανατολισμένες στις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και στις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής θεραπείας. Ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται.

  2. JÖHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÖHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  1. MASCHINEN-HANDEL.EU

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINEN-HANDEL.EU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Ενισχυμένα πλαστικά - μορφοποίηση, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Ενισχυμένα πλαστικά - μορφοποίηση, και Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Schwaigern/stetten, Γερμανία.

  2. CERACON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERACON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ξηραντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, εγχυση αφρου πολυουρεθανης, πληρωση στεγανωτικων, Αυτοματισμοί βιομηχανικών κλιβάνων, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  3. E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. EUGEN ROLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUGEN ROLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, μηχανες για τυρι, σιδερενια εργαλεια κοπης, και καλούπια για έγχυση. Έχει έδρα σε Winden, Γερμανία.

  5. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση με εγχυση, κατασκευη σκευων, και καλούπια για έγχυση. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  6. MENZOLIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENZOLIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετα υλικα, θερμοσκληρυνομενα, συστατικό έγχυσης, και σκληρές ενώσεις. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  7. COPERION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COPERION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικό έγχυσης, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και Πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. SPANNAGL WERKZEUGSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPANNAGL WERKZEUGSERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. ARBURG GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARBURG GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, προσθετα για πλαστικα υλικα, και αυτοματισμος ρομποτικη. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  2. IHR SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IHR SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση πλαστικών υλικών. Έχει έδρα σε Öhningen, Γερμανία.

  3. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και χυτευση με εγχυση πλαστικων. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  4. ASMOPLAST ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASMOPLAST ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση πλαστικών υλικών, κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  5. HANS ARNOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS ARNOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  6. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες διέλασης, και μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  7. DITTER PLASTIC GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DITTER PLASTIC GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, κεντρικα τμηματα αντλιων, ανεμιστηρες, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  8. WEISSER + GRIESSHABER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISSER + GRIESSHABER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικα ειδη απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  9. PEZET AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEZET AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, τεμάχια από πλαστικό, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  10. MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, μηχανικη μεταδοση κινησης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

'εγχυση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

248 Επιχειρήσεις