• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια- μηχανικη- χαλυβα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια- μηχανικη- χαλυβα - Πάροχος Υπηρεσιών - Γερμανία

ΓερμανίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. ALMETEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1993, η Almetec διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της από αλουμίνιο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστη ποιότητα με ταυτόχρονη προστασία των φυσικών πόρων και όλα αυτά για εντελώς διαφορετικούς κλάδους: - Ιατρική τεχνολογία - Βιομηχανία υπολογιστών - Κατασκευή στεγών και προσόψεων - Αυτοκινητοβιομηχανία - Βιομηχανία επίπλων - Κατασκευή μηχανημάτων - Τεχνολογία αιολικής και ηλιακής ενέργειας - Τεχνολογία ενέργειας - Βιομηχανία τροφίμων - Κατασκευές εκθέσεων και αγορά προθηκών. Τα πλεονεκτήματά μας συνίστανται τόσο στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και στην παραγωγή όσο και στη συναρμολόγηση ολόκληρων συγκροτημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν κατά κανόνα ειδική προσαρμοσμένα μεταξύ τους συστήματα προφίλ αλουμινίου που αναπτύσσονται λαμβανομένων υπόψη όλων των επιθυμιών των πελατών. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε περισσότερους από 2.500 t αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα για τη δημιουργία λύσεων υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η παραγωγή μας εκτείνεται από την παραγωγή υποδειγμάτων και μικρών σειρών έως το σύνολο των ετήσιων αναγκών επιμέρους πελατών. Κατόπιν αιτήματος δωρεάν συσκευασία σε χαρτοκιβώτια.

  2. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  3. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

  4. MSG MASCHINENSERVICE GERA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1997 είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της παραγωγής κατά παραγγελία μεγάλων εξαρτημάτων έως 50 τόνων για την επεξεργασία ακριβείας χυτών εξαρτημάτων, χάλυβα και πολυμερούς σκυροδέματος, την επισκευή, το σέρβις, καθώς και μετασκευές. Η ομάδα μας που σήμερα αποτελείται από 37 δραστήριους και εξαιρετικά έμπειρους εγκαταστάτες και χειριστές μηχανημάτων, δραστηριοποιείται με ενθουσιασμό για τη λύση των απαιτητικών σας προβλημάτων. Έχουμε εξειδικευτεί κυρίως στη μηχανική επεξεργασία στοιχείων για γερμανικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις κατασκευής εγκαταστάσεων και μεγάλων εργαλειομηχανών. Εκτός από την κλασική επεξεργασία φρεζαρίσματος και διάτρησης σε μήκος έως 16 m παρέχουμε επίσης πλάνισμα μεγάλου μήκους έως 11 m και επίπεδη λείανση και λείανση τροχιών οδηγών έως 13 m. Στον τομέα της μετασκευής αναλαμβάνουμε τα πάντα, από την επεξεργασία των τροχιών οδηγών έως τον πλήρη εκσυγχρονισμό εργαλειομηχανών. Διάγνωση σφαλμάτων, συντηρήσεις και επισκευές πραγματοποιούμε επίσης απευθείας στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Εκτός αυτού εμπορευόμαστε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές κάθε είδους και κατασκευαστή, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

  5. ARCUS EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Στο εργοστάσιο Weilerswist της εταιρείας μας λύνουμε τα προβλήματά σας όσον αφορά στην αποσκωρίωση του ανοξείδωτου χάλυβα. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για αποσκωρίωση και μηχανική επεξεργασία των δικών σας εξαρτημάτων ανοξείδωτου χάλυβα. Τα προϊόντα μας: εργασίες αποσκωρίωσης, συρταρωτές βάνες, αποσκωρίωση ανοξείδωτου χάλυβα και μετάλλων, ανοξείδωτος χάλυβας, γωνίες, σωλήνες & σύνδεσμοι ανοξείδωτου χάλυβα, εξαρτήματα συνδέσμων σωλήνα, φλάντζες από ανοξείδωτο και ανθεκτικό στα οξέα χάλυβα, φλάντζες και σύνδεσμοι, φλαντζωτές βαλβίδες, σύνδεσμοι με σπείρωμα, σπειροσφαιρικές βάσεις, αγωγοί.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEIFERT INDUCTION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Leifert Induction GmbH αναπτύσσει και παράγει καινοτομικά συστήματα για την επαγωγική θέρμανση για τη συναρμογή και την αποσύνδεση συρρικνούμενων συνδέσμων και για την προθέρμανση κατεργαζόμενων τεμαχίων.

  2. OT-TORNESCH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με άνω των 25 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία έχουμε εξειδικευτεί ως επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001 ιδίως στην επιβελτίωση επιφανειών αλουμινίου. Διαθέτουμε διάφορες τεχνολογίες, όπως ανοδίωση χωρίς χρώμα και ως βαφές εμβάπτισης σε σταθερά διαθέσιμη μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η μερική επιβελτίωση εξαρτημάτων αλουμινίου ως συνδυασμένη μέθοδος χρωμικής επίστρωσης και ανοδίωσης. Καθώς και η χρωμική επίστρωση σε κίτρινο χρώμα και η συμβατή με τον κανονισμό Reach εξουδετέρωση χωρίς χρώμα του αλουμινίου με SurTec 650. Επίσης, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η αποσκωρίωση, η εξουδετέρωση και η ηλεκτροστίλβωση ανοξείδωτου χάλυβα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση να επεξεργαζόμαστε εξαρτήματα διαστάσεων από 2000 mm μήκος, 600 mm πλάτος και 1000 mm βάθος. Η ακριβής τήρηση των προθεσμιών, η ευελιξία και η ποιότητα μάς διακρίνουν και τεκμηριώνουν την καλή μας φήμη στους εγχώριους και στους διεθνείς πελάτες. Παρακάτω παρατίθενται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε

  3. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία σωλήνων, Εργασίες κύρτωσης αγωγών, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κοπή με λέιζερ, εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, Επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, και συγκόλληση. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. AC KONZEPTE INH. ARMAND V. CRAILSHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία AC KONZEPTE INH. ARMAND V. CRAILSHEIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. HUBERT HÜNING

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUBERT HÜNING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Gescher, Γερμανία.

  1. W. WICHMANN METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W. WICHMANN METALLBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Bissendorf, Γερμανία.

  2. SCHÄFER WINTERGARTENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÄFER WINTERGARTENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Hünfeld, Γερμανία.

  1. NSB NAHE STAHLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NSB NAHE STAHLBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Hoppstädten-Weiersbach, Γερμανία.

  2. FISCHER METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Ehrenberg, Γερμανία.

  3. KLEIN METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEIN METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

  4. STAHLBAU BRUNO RATTEY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHLBAU BRUNO RATTEY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

  5. PIASCHEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIASCHEK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

  6. R&B ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R&B ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Horhausen, Γερμανία.

  7. KRÜGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÜGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Espelkamp, Γερμανία.

  8. MARTIN BRÜSKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN BRÜSKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Ostbevern, Γερμανία.

  1. SCHICHTWERK INH. HAUKE REISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICHTWERK INH. HAUKE REISER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Potsdam, Γερμανία.

  2. BLANKENHORN - MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLANKENHORN - MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  3. KARLHEINZ IGNEE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARLHEINZ IGNEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Bruchköbel, Γερμανία.

  4. GENIATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GENIATEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Kavelstorf, Γερμανία.

  5. WALDERSEER STAHLVERARBEITUNG MARIO GIESE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALDERSEER STAHLVERARBEITUNG MARIO GIESE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Dessau, Γερμανία.

  6. OBERGRIESSER + USCHNER STATIK UND INGENIEURBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERGRIESSER + USCHNER STATIK UND INGENIEURBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Nittendorf, Γερμανία.

  7. MEYER METALLBAU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEYER METALLBAU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Magdeburg, Γερμανία.

  8. EDELSTAHLVERARBEITUNG SCHMITT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELSTAHLVERARBEITUNG SCHMITT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Sohland, Γερμανία.

  9. KF-METALLTECHNIK SCHWABEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KF-METALLTECHNIK SCHWABEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Neuburg, Γερμανία.

  10. MCARENA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCARENA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια- μηχανικη- χαλυβα - Πάροχος Υπηρεσιών - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.437 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ