• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζυγοι

Αποτελέσματα για

Ζυγοι

ΓερμανίαΜόναχο, Νιρεμβέργη και Bαυαρία
  1. EMMERAM KARG INDUSTRIETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMMERAM KARG INDUSTRIETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανα θερμικων και υδραυλικων δοκιμων, οργανα δοκιμης για χρωματα, βαφες και σμαλτα, οργανα δοκιμης για την ηλεκτρικη και ηλεκτρονικη βιομηχανια, και ζυγοι. Έχει έδρα σε Krailling, Γερμανία.

  2. WAAGEN KIENSCHERF

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAAGEN KIENSCHERF, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταμειακές μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικοι ζυγοι για εμπορικη χρηση, και ζυγοι. Έχει έδρα σε Türkheim, Γερμανία.

  3. BWD BIERMANN WAAGEN UND DATENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWD BIERMANN WAAGEN UND DATENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζυγοι. Έχει έδρα σε Schwabach, Γερμανία.

  4. TVI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είτε πρόκειται για στέικ, σνίτσελ, ρολά, μπριζόλες, σουβλάκια ή Schaschlik – πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίζουν μερίδες με τις δικές μας αποτελεσματικές λύσεις με αποδοτικό, οικονομικό, υγιεινό και ασφαλή τρόπο. Στο λιανικό τομέα όπως και στη γαστρονομία. Καθημερινά και αποτελεσματικά χωρίς κανένα συμβιβασμό. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2004 έχουμε εξειδικευτεί στον τεμαχισμό του κρέατος σε μερίδες και είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων τεμαχισμού κρέατος και ολοκληρωμένων γραμμών τεμαχισμού. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει αποδοτικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας και την κατάψυξη, το πρεσάρισμα, τον τεμαχισμό σε μερίδες, τον αυτοματισμό, το τύλιγμα σούβλας και την παραγωγή σουβλακιών. Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα της TVI καλύπτουν από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας κρέατος της πρώτη ύλης σχεδόν κάθε είδος τεμαχισμού, τη χειροκίνητη ή ακόμη και την αυτόματη τοποθέτηση σε δίσκους με επακόλουθο έλεγχο του βάρους έως την παράδοση της έτοιμης μερίδας στο μηχάνημα συσκευασίας.