• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Γερμανία
  1. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

  2. JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  3. HOCHRAINER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο εργοστάσιο Freilassing - στην περιοχή του Berchtesgaden - δημιουργούνται εγκαταστάσεις συναρμολόγησης και παραγωγής από την ιδέα έως την υλοποίηση. Με προσωπικό περίπου 130 συνεργατών, ολοκληρωμένο εταιρικό οργανισμό και μεγάλο βάθος παραγωγής στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, η επιχείρηση είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες των πελατών της. Στον τομέα του αυτοματισμού και του εξορθολογισμού, μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται εταιρείες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτροτεχνία, κατασκευή μηχανημάτων, μεντεσέδες & δικλείδες, οικιακές συσκευές, εργαλεία, συστήματα ασφαλείας, ιατρική τεχνολογία. Αποκομίστε κι εσείς οφέλη από την άνω των 40 ετών εμπειρία μας ως προμηθευτής συστημάτων για την τεχνολογία συναρμολόγησης και την κατασκευή εγκαταστάσεων.

  4. MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Συστήματα αυτοματισμού, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, και Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

  5. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

    Γερμανία

    Η Osben Export-Import Broker αναπτύχθηκε προκειμένου να διασυνδέει εξαγωγείς και εισαγωγείς προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε διαπραγματευτές εισαγωγών-εξαγωγών και πράκτορες προμηθειών. Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε είναι βαμβάκι, σπέρματα σόγιας, αραβόσιτος, σιτάρι, ζάχαρη, τσιμέντο, ρύζι, ουρία, καρπό Cashew, κακάο, πρώτες ύλες και βιομηχανικά μηχανήματα. Μπορούμε επίσης να σας συνδράμουμε για την προμήθεια άλλων προϊόντων που δεν αναφέρονται εδώ. Για να υποβάλετε παραγγελίες για τα προϊόντα μας και άλλα προϊόντα που δεν αναφέρονται εδώ, χρειαζόμαστε από εσάς ορισμένα ακόμη στοιχεία στην κεφαλίδα επιστολής της επιχείρησής σας για να διεκπεραιώσουμε το αίτημά σας ώστε να είμαστε σε θέση να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς. 1. Τύπος εμπορεύματος. 2. Ποσότητα εμπορεύματος. 3. Κάθε άλλη προδιαγραφή ποιότητας. 4. Τόπος παράδοσης. 5. Τύπος συσκευασίας (PP, φλις ή γιούτα). 6. Μέγεθος συσκευασίας (50 kg, 40 kg, 25 kg για μεμονωμένη συσκευασία Ή 10, 5, 2, 1 kg για διπλή συσκευασία). 7. Τιμές εκ του εργοστασίου ή ΔΥΟ. 8. Μέθοδος επιθεώρησης στο σημείο φόρτωσης (επιθεώρηση από ίδιο αντιπρόσωπο Ή τρίτους [SGS/BV/κάθε άλλο πρακτορείο] με δαπάνη του αγοραστή/πωλητή). 9. Προορισμός πληρωμής μόλις είναι εντάξει η τιμή (LC εν' όψει Ή προκαταβολή 30%, 70% με τα έγγραφα φόρτωσης). Επιβεβαιώστε αυτές τις λεπτομέρειες με τα στοιχεία της επιχείρησής σας και επιτρέψτε μας να διασφαλίσουμε τις τιμές για λογαριασμό σας.

  2. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Goosmann Baumaschinen GmbH. Εδώ και 20 χρόνια. Ως οικογενειακή επιχείρηση είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τον κλάδο των κατασκευών και της βιομηχανίας. Εισαγωγές και εξαγωγές. Αγορά και πώληση οικοδομικών μηχανημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης παντός τύπου.ΕνοικίασηΤο κέντρο ενοικιάσεών μας προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και συσκευών. Επιλέξτε το μηχάνημα που είναι κατάλληλο για τα τρέχοντα έργα και σχέδια κατασκευών σας. Δείτε μόνοι σας την ποιότητα και την ποικιλία του κέντρου ενοικιάσεων στο Neuenhaus. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε. Έχουμε πάντα διαθέσιμους τηλεσκοπικούς φορτωτές με ακτίνα έως 21 μέτρα, πλατφόρμες εργασίας με ραδιοτηλεχειρισμό. Ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων και μικρών εκσκαφέων, τηλεσκοπικών φορτωτών με ακτίνα έως περ. 21 m, τροχοφόρων εκσκαφέων, ερπυστριοφόρων εκσκαφέων, τροχοφόρων φορτωτών, ερπυστριοφόρων τροχών, κυλίνδρων/δονητικών πλακών κ.λπ. Υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος, για άμεση, έγκαιρη και ανέξοδη παράδοση και επιστροφή όλων των οικοδομικών μηχανημάτων.

  3. MWT GMBH

    Γερμανία

    1989–1999 Ο Δρ. Deyan Guan ιδρύει την MWT GmbH στο Αμβούργο. Με την επωνυμία MicroWaveTechnologie, ο ιδρυτής της εταιρείας ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη. Ήδη ύστερα από ένα χρόνο αυξάνονται οι συναλλαγές με πλακέτες τυπωμένου κυκλώματος. Οι εμπορικές σχέσεις με την Κίνα ενισχύονται με την εισαγωγή και την εξαγωγή εργαλείων και μηχανών βιδώματος για την αυτοκινητοβιομηχανία. 2000–2009 Ιδρύονται οι σημαντικότεροι συνεργάτες της MWT GmbH – ή MWT International Trading Co. Ltd. στη Σαγκάη και η MWT Tools & Equipment Co Ldt. στο Chang-Chun. Με την ανάπτυξη συστημάτων φόρτισης μπαταριών, η MWT GmbH εδραιώνει τη θέση της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. 2010–2019 Η MWT GmbH έχει εδραιωθεί στον τομέα της εμπορίας και της κατασκευής εγκαταστάσεων, εργαλείων και μηχανημάτων για την παραγωγή αυτοκινήτων και στον τομέα των πλακετών τυπωμένου κυκλώματος. Νέα έμφαση δίδει η ομάδα της MWT στην έρευνα και στην ανάπτυξη και για την παραγωγή δικών της προσανατολισμένων στις ανάγκες προϊόντων – από την παρακολούθηση της αγοράς έως την ωρίμανση.

  4. BLS LOGISTIC SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας πάροχος υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας που έχει εξειδικευτεί στις ολοκληρωμένες διαδικασίες, όπως η αποθήκευση, η μεταφορά, η ελαφρά συναρμολόγηση και οι επιθεωρήσεις. Παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης τελωνείου και μια ολοκληρωμένη λύση διοικητικής μέριμνας και διανομής σχεδιασμένη για την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας σε αυτήν τη γρήγορα εξελισσόμενη παγκόσμια οικονομία. ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: περιορισμένη δέσμευση κεφαλαίων, αξιοποίηση αποθήκης, δημιουργικές και ευέλικτες λύσεις, απλές και αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας. Καλά εκπαιδευμένοι, πεπειραμένοι και δραστήριοι ειδικοί τεχνικοί που διατίθενται από εμάς για την εκπλήρωση των αναγκών σας.

  5. MIR HAN BAU GMBH.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mir Han Bau GmbH ειδικεύεται στην χονδρική πώληση παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων υψηλής αξίας, προϊόντων γενικού εμπορίου και προϊόντων lifestyle σε πολυάριθμες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων και προϊόντων μπακαλικής δυτικού τύπου σε όλες σχεδόν της ευρωπαϊκές χώρες μάς έχει αναδείξει σε μια από τις πλέον ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και εξαγωγών αγαθών. Η επιτυχία μας μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική υποστήριξη των πελατών, στη γρήγορη και αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και στην εκτενή γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και στη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου. Επιπλέον, η στρατηγική μας συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες και ωριμάζουσες αγορές της Άπω Ανατολής έχει ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας. Στην Mir Han Bau GmbH είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των απαιτήσεων του παγκόσμιου εμπορίου. Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της υποδειγματικής εξυπηρέτησης των πελατών διασφαλίζοντας γρήγορε και αξιόπιστες παραδόσεις και αξιοποιώντας ευκαιρίες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τροφίμων και ειδών μπακαλικής δυτικού τύπου.

  1. GHS TRADING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GHS Trading GmbH με έδρα το Αμβούργο είναι μια εξειδικευμένη εμπορική επιχείρηση που ασχολείται με την παγκόσμια διάθεση προϊόντων FMCG (Fast-Moving Consumer Goods), τα οποία περιλαμβάνουν τόσο τρόφιμα όσο και μη τρόφιμα. Διακρινόμαστε κυρίως για ποτά, ζαχαρώδη, γλυκίσματα, καραμέλες και άλλα συναφή είδη. Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη και συνεπή επιχείρηση χονδρικής B2B για προϊόντα FMCG, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας. Στην GHS Trading καλλιεργούμε σχέσεις με τους προμηθευτές και τους πελάτες με βάση τα ίσα δικαιώματα δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή ποιότητας με ταυτόχρονα βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων που δεν διακρίνονται μόνο για τις ελκυστικές τιμές, αλλά και για μια επιλογή με μεγάλα περιθώρια στους τομείς των ζαχαρωδών, των ποτών και των οινοπνευματωδών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας αποτελεί το εξειδικευμένο και δραστήριο προσωπικό. Οι συνεργάτες μας παρακολουθούν με προσοχή τις παγκόσμιες αγορές, αναγνωρίζουν ανερχόμενες τάσεις και ανακαλύπτουν καινοτομικές προσφορές. Διαθέτουμε ένα γνήσιο πάθος για τα προϊόντα μας και αγαπούμε τις προκλήσεις. Ανεξάρτητα αν αναζητάτε μια σοβαρή εμπορική επιχείρηση B2B ή ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θέλετε να συνεργαστούμε για την τοποθέτηση προϊόντος, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αποστολή μας επικεντρώνεται στην επικοινωνία κατασκευαστών και εμπόρων λιανικής.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  1. HKG24

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKG24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά είδη - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, Importação/exportação de produtos frescos, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εξαρτήματα για συστήματα αναρρόφησης, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Blankenfelde, Γερμανία.

  2. HERMANN PITZNER KG

    Γερμανία

  3. MENA LINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENA LINK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

  4. IMEXA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMEXA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ανδρικά ενδύματα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Weilerswist, Γερμανία.

  5. IHP INNOVATIVE HOME PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IHP INNOVATIVE HOME PRODUCTS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  6. WERNER UND WERNER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER UND WERNER GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

  7. INNOCHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOCHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

  8. WORKS KIEFNER GMBH & CO. KG BERUFSKLEIDUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WORKS KIEFNER GMBH & CO. KG BERUFSKLEIDUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neckartenzlingen, Γερμανία.

  1. GETRÄNKEINDUSTRIE HANS FÖRSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKEINDUSTRIE HANS FÖRSTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oschersleben, Γερμανία.

  2. BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bad Lauchstädt, Γερμανία.

  3. B & W FASHION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία B & W FASHION GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oldenburg, Γερμανία.

  4. BIONTEX LABORATORIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIONTEX LABORATORIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Planegg, Γερμανία.

  5. A. B. R. TEXTILIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  6. MANET MODEN TEXTILH.GMBH

    Γερμανία

  7. IMPAN GMBH - AGENCY FOR IMPORT PANEL PRODUCTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMPAN GMBH - AGENCY FOR IMPORT PANEL PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, ενισχυμενη ξυλεια χονδρικης, ισοζυγισμενη ξυλεια, κοντραπλακε με φαινολικη ρητινη, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  8. P@RTNER FÜR POLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία P@RTNER FÜR POLEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  9. ROBERT KRUG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  10. MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

985 Επιχειρήσεις