• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓερμανίαΒόννη, Ντίσελντορφ και Κοιλάδα του Ρήνου και ΒεστφαλίαΔιανομέας
  1. OBSTBARON ESSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTBARON ESSEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  2. FRUITON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUITON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  3. AGRARKONZEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGRARKONZEPT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  4. BIODIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIODIREKT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  5. BKL BEERENOBST-KULTUREN LEVENIG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BKL BEERENOBST-KULTUREN LEVENIG GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nörvenich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBR. SCHULEIT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. SCHULEIT GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

  2. OBST ORTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBST ORTH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bornheim, Γερμανία.

  3. MR. FRUIT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MR. FRUIT E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  4. OBSTWOLF WOLF GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTWOLF WOLF GMBH & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  5. LIEFERFRISCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIEFERFRISCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herzogenrath, Γερμανία.

  1. JOSEFA BUCHER ENTSPANNUNGSSYSTEME, LICHT, KLANG UND MEHR..

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEFA BUCHER ENTSPANNUNGSSYSTEME, LICHT, KLANG UND MEHR.., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  2. ALCONERA FRUCHT GMBH

    Γερμανία

  1. EXCLUSIVE FOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXCLUSIVE FOOD GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Κύπρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, τσιπουρα (αποσταγματα φρουτων, λαχανικων η δημητριακων), κρασια, διατροφή, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kaarst, Γερμανία.