• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓερμανίαΒόννη, Ντίσελντορφ και Κοιλάδα του Ρήνου και ΒεστφαλίαΈμπορος λιανικής
  1. ONE HOME

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONE HOME, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

  2. APLAHANDA

    Γερμανία

    Η εταιρεία APLAHANDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

  3. FIRMA UME ECONOMY GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIRMA UME ECONOMY GERMANY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  4. FUSION DIRECT DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUSION DIRECT DE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Paderborn, Γερμανία.

  5. SHIRTKLINIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHIRTKLINIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφαντουργικα προϊοντα, και κεντητα ενδυματα. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GÜNES

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη μπάνιου από πετσετέ ύφασμα. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ