• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓερμανίαΑμβούργο και περιοχήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MWT GMBH

    Γερμανία

    1989–1999 Ο Δρ. Deyan Guan ιδρύει την MWT GmbH στο Αμβούργο. Με την επωνυμία MicroWaveTechnologie, ο ιδρυτής της εταιρείας ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη. Ήδη ύστερα από ένα χρόνο αυξάνονται οι συναλλαγές με πλακέτες τυπωμένου κυκλώματος. Οι εμπορικές σχέσεις με την Κίνα ενισχύονται με την εισαγωγή και την εξαγωγή εργαλείων και μηχανών βιδώματος για την αυτοκινητοβιομηχανία. 2000–2009 Ιδρύονται οι σημαντικότεροι συνεργάτες της MWT GmbH – ή MWT International Trading Co. Ltd. στη Σαγκάη και η MWT Tools & Equipment Co Ldt. στο Chang-Chun. Με την ανάπτυξη συστημάτων φόρτισης μπαταριών, η MWT GmbH εδραιώνει τη θέση της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. 2010–2019 Η MWT GmbH έχει εδραιωθεί στον τομέα της εμπορίας και της κατασκευής εγκαταστάσεων, εργαλείων και μηχανημάτων για την παραγωγή αυτοκινήτων και στον τομέα των πλακετών τυπωμένου κυκλώματος. Νέα έμφαση δίδει η ομάδα της MWT στην έρευνα και στην ανάπτυξη και για την παραγωγή δικών της προσανατολισμένων στις ανάγκες προϊόντων – από την παρακολούθηση της αγοράς έως την ωρίμανση.

  2. GHS TRADING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GHS Trading GmbH με έδρα το Αμβούργο είναι μια εξειδικευμένη εμπορική επιχείρηση που ασχολείται με την παγκόσμια διάθεση προϊόντων FMCG (Fast-Moving Consumer Goods), τα οποία περιλαμβάνουν τόσο τρόφιμα όσο και μη τρόφιμα. Διακρινόμαστε κυρίως για ποτά, ζαχαρώδη, γλυκίσματα, καραμέλες και άλλα συναφή είδη. Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη και συνεπή επιχείρηση χονδρικής B2B για προϊόντα FMCG, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας. Στην GHS Trading καλλιεργούμε σχέσεις με τους προμηθευτές και τους πελάτες με βάση τα ίσα δικαιώματα δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή ποιότητας με ταυτόχρονα βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων που δεν διακρίνονται μόνο για τις ελκυστικές τιμές, αλλά και για μια επιλογή με μεγάλα περιθώρια στους τομείς των ζαχαρωδών, των ποτών και των οινοπνευματωδών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας αποτελεί το εξειδικευμένο και δραστήριο προσωπικό. Οι συνεργάτες μας παρακολουθούν με προσοχή τις παγκόσμιες αγορές, αναγνωρίζουν ανερχόμενες τάσεις και ανακαλύπτουν καινοτομικές προσφορές. Διαθέτουμε ένα γνήσιο πάθος για τα προϊόντα μας και αγαπούμε τις προκλήσεις. Ανεξάρτητα αν αναζητάτε μια σοβαρή εμπορική επιχείρηση B2B ή ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θέλετε να συνεργαστούμε για την τοποθέτηση προϊόντος, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αποστολή μας επικεντρώνεται στην επικοινωνία κατασκευαστών και εμπόρων λιανικής.

  3. LUGATO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUGATO GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  4. DEUTSCHE OELFABRIK DR. GRANDEL & CO. (GMBH & CO.) KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEUTSCHE OELFABRIK DR. GRANDEL & CO. (GMBH & CO.) KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. ASIALIKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASIALIKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FOOD SERVICE DEITERS & FLORIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOOD SERVICE DEITERS & FLORIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  2. SCHLUMBOHM MEDIZIN-LABOR-TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLUMBOHM MEDIZIN-LABOR-TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.