• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων

Αποτελέσματα για

Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VOXELJET AG

  Γερμανία

  Η voxeljet είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών συστημάτων εκτύπωσης 3D και διατηρεί κέντρα παροχής υπηρεσιών στη Γερμανία, στις ΗΠΑ και στο ΗΒ για «παραγωγή On demand» καλουπιών και μοντέλων για χύτευση μετάλλων. Ο επιχειρηματικός τομέας voxeljet SYSTEMS είναι αρμόδιος για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των ταχύτερων και των αποδοτικότερων στην αγορά συστημάτων εκτύπωσης 3D. Στο κέντρο παροχής υπηρεσιών της voxeljet SERVICES κατασκευάζονται κατά παραγγελία καλούπια και μοντέλα βάσει δεδομένων CAD.

 2. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η TRACTO-TECHNIK αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μηχανήματα και παρελκόμενα για την υπόγεια τοποθέτηση και αντικατάσταση σωληνώσεων. Αυτή η χωρίς εκσκαφή τεχνολογία NODIG χρησιμοποιείται για την κατασκευή δικτύων αγωγών ύδρευσης, αερίου, ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, τηλεθέρμανσης, για τη δικτύωση καλωδίων οπτικής ίνας, στον τομέα της κατασκευής αγωγών και στη διάθεση λυμάτων. Οι πελάτες για αυτά τα ειδικά μηχανήματα προέρχονται κυρίως από τους τομές της εξόρυξης και της ειδικής εξόρυξης, αλλά είναι και επιχειρήσεις εφοδιασμού και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, η TT δίδει έμφαση στην άριστη ποιότητα παραγωγής. Ήδη κατά την αγορά των υλικών, η TT επιλέγει προμηθευτές επιπέδου άριστης ποιότητας. Ειδικότερα ο χάλυβας υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας οι οποίοι καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, τα υψηλής ακριβείας κέντρα επεξεργασίας με έλεγχο CNC επεξεργάζονται με τόρνευση, διάτρηση, φρεζάρισμα και λείανση τη μορφή των κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 3. FELSS GROUP GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

 4. TIRA GMBH

  Γερμανία

  Η TIRA GmbH διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο συστήματα μέτρησης και ελέγχου για τη βιομηχανία και την έρευνα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε σύγχρονα συστήματα εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου ειδικού λογισμικού εφαρμογών για την προσομοίωση περιβαλλοντικών επιδράσεων, τον έλεγχο ιδιοτήτων υλικών κατασκευής και την ανίχνευση και την εξάλειψη ανεπιθύμητων ταλαντώσεων. Το πρόγραμμα παραγωγής και διάθεσης της εταιρείας μας περιλαμβάνει μηχανήματα ζυγοστάθμισης για ρότορες, εργαλεία, αρθρωτούς άξονες, ανεμιστήρες και στροφαλοφόρους άξονες, ηλεκτρομηχανικά μηχανήματα παραγωγής και ειδικά μηχανήματα, μηχανήματα ατράκτου και ελέγχου γενικής χρήσης, εκσυγχρονισμό μηχανημάτων ελέγχου και βαθμονόμηση DKD, ηλεκτροδυναμικά συστήματα ελέγχου ταλάντωσης, διεγέρτες ταλαντώσεων, διαλειτουργικούς ρυθμιστές, διαλειτουργικά συστήματα παραγωγής κραδασμών, συστήματα παραγωγής κραδασμών αδρανείας, διεγέρτες ταλάντωσης μακράς διαδρομής, συστήματα ρύθμισης κραδασμών για ημίτονο, πλήγμα, θόρυβο και μεικτή λειτ., γραμμικά/υδροστατικά τραπ. ολίσθησης, συστήματα βαθμονόμησης, ψηφ./αναλ. ενισχυτές, θαλάμους ελέγχου για την προσομοίωση περιβαλλοντικών συνθηκών, κατασκευή μηχανημάτων και εργαλειομηχανών.

 5. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα για τη δοκιμή της λειτουργικής σταθερότητας και της αντοχής σε κόπωση εξαρτημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική και άλλες βιομηχανίες. Τα εξειδικευμένα μηχανήματα υψηλής ακριβείας και απόδοσης των ειδικών στην τεχνολογία υψηλής πίεσης και δοκιμών χρησιμοποιούνται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την παραγωγή. Σε αυτά περιλαμβάνονται συστήματα για τον έλεγχο της πίεσης θραύσης και της στεγανότητας, για τη δοκιμή κύκλου πίεσης και την αυτοπερίσφιγξη, καθώς και συστήματα για τον έλεγχο της λειτουργίας των εξαρτημάτων. Η επιχείρησή μας, με έδρα το Nordhausen (Γερμανία), είναι μέλος του ομίλου Poppe + Potthoff. Ως σχεδιαστές συστημάτων, προτεραιότητα για εμάς έχουν οι απαιτήσεις των πελατών μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα τεχνολογικά πολύπλοκα συστήματα της τεχνολογίας δοκιμών και υψηλής πίεσης. Ως σχεδιαστές συστημάτων, παρέχουμε τα πάντα από μία πηγή, από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό έως την κατασκευή (μηχανική + ηλεκτρική), συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του σχεδιασμού του λογισμικού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Με παράδοση και εμπειρία στους τομείς του χειρισμού και μεταφοράς υλικών, της ανύψωσης, της περιστροφής και της μετακίνησης φορτίων, καθώς και της τεχνολογίας αποθήκης, η IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια εξειδικευμένος συνεργάτης της βιομηχανίας. Συστήματα χειρισμού της IHF-JUNGENTHAL - Μηχανήματα χειρισμού με παράδοση και εμπειρία. Η IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH είναι μια πολυδιάστατη επιχείρηση, η μακρόχρονη εμπειρία της οποίας στους τομείς του χειρισμού και μεταφοράς υλικών, της περιστροφής και της μετακίνησης φορτίων, καθώς και της τεχνολογίας αποθήκης χρονολογείται από το γραφείο μηχανικών IHF που ιδρύθηκε το 1980. Εκτός από το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή νέων μηχανημάτων χειρισμού τύπου VECTOR, καθώς και κάθε είδους μέσων συγκράτησης, αναλαμβάνουμε επίσης τη συντήρηση και την επισκευή υφιστάμενων εγκαταστάσεων υπό μορφή παροχής υπηρεσιών. Προμηθεύουμε τις γραμμές συναρμολόγησης της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βιοτεχνίες.

 2. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία, πιστοποιημένη, διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες επιχείρηση με άνω των 20 ετών εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας βιομηχανικών συστημάτων απορροφητήρων και φίλτρων. Τα συστήματα απορροφητήρων και φίλτρων και η παραγωγή τους αποτελούν από την πρώτη αρχή κορυφαίο θέμα στην επιχείρησή μας. Με βάση αυτήν την εμπειρία, δεν θεωρούμε ότι είμαστε μόνο προμηθευτής συστημάτων απορροφητήρων και φίλτρων στον τομέα των κατασκευαστών αρχικού εξοπλισμού, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης των τελικών πελατών μας σε αυτόν τον τεχνικά απαιτητικό τομέα της διατήρησης καθαρού αέρα στο χώρο εργασίας. Θέτουμε ως βάση την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία μας για μια ενδιαφέρουσα για εσάς επιχειρηματική σχέση.

 3. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Franz Krope εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων. Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την ιδία κατασκευή εξωθητήρων, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων. Ταυτόχρονα με την κατασκευή εξωθητήρων, επίσης εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία Franz Krope δραστηριοποιείται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων υψηλής ποιότητας μέσω εξώθησης (εισαγωγής) πλαστικού σε δικλείδες της τεχνολογίας μετρήσεων και ρυθμίσεων και τις έχει εξελίξει σε προηγμένο επίπεδο. Η κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων για δικλείδες στην τεχνολογία μέτρησης της διέλευσης αποτελεί σήμερα τον πυρήνα της εταιρείας μας. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή επενδύσεων για δικλείδες έχουμε αποκτήσει κορυφαία φήμη σε πολλούς σημαντικούς χρήστες.

 4. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Κίνα

  Η XuFeng Tool Tech ιδρύθηκε το 2003. Για περισσότερα από 15 χρόνια, κύρια μας προτεραιότητα ήταν να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου, γρήγορα εργαλεία, χύτευση με έγχυση πλαστικών. Η διεθνής μας ομάδα μηχανικών και τεχνικών ασχολούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουν εξατομικευμένα ανταλλακτικά ανώτερης ποιότητας. Τα ανταλλακτικά ελέγχονται και επιβλέπονται πρώτα κατά την κατασκευή και έπειτα στην συσκευασία, συναρμολόγηση και αποστολή ώστε να εξασφαλίσουμε την παράδοση προϊόντων κατάλληλης ποιότητας.

 5. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 1. ELECTROALFA

  Ρουμανία

  Η Electroalfa είναι ένας ιδιωτικός βιομηχανικός όμιλος της Ρουμανίας (Ανατολική Ευρώπη) που επικεντρώνεται στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού και μέρη λαμαρίνας και συναρμολογήσεις. Η μονάδα χαλύβδινων κατασκευασμένων μερών χρησιμοποιεί τις ικανότητες της κατασκευής και μηχανικού σχεδιασμού για να λειτουργήσει ως υπεργολάβος ανταλλακτικών και συναρμολογήσεων λαμαρίνας. Κατεργαζόμαστε συνηθισμένο χάλυβα, επαργιλιωμένο, γαλβανισμένο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο και ορείχαλκο. Η ηλεκτρική μονάδα της επιχείρησης σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμούς χαμηλής και μεσαίας τάσης.

 2. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Γερμανία

  Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

 1. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 2. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 3. STEEC

  Γαλλία

 4. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Γαλλία

 5. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Ιταλία

 6. BGW-BOHR GMBH

  Γερμανία

 7. CLAUX

  Γαλλία

 8. CMS AUTOMATISME

  Γαλλία

 1. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Κίνα

 2. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. MARTIN JOSEPH SA

  Γαλλία

 4. WUCHTTECHNIK LEWE

  Γερμανία

 5. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Ιταλία

 6. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Ιταλία

 7. SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 8. FREI HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 9. METALLTECHNIK GROSSENHAINER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 10. BD TECHNOLOGIES

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.377 επιχειρήσεις