• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφαντουργια - μηχανηματα φινιρισματος- εκτυπωσης και βαφης

Αποτελέσματα για

Υφαντουργια - μηχανηματα φινιρισματος- εκτυπωσης και βαφης

ΓαλλίαΣτρασβούργο και Αλσατία
  1. SUPERBA SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUPERBA SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την επεξεργασια και το φινιρισμα ινων υφαντουργιας, υφανση, και αργαλειοι υφανσης. Έχει έδρα σε Mulhouse, Γαλλία.

  2. BRACKER

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRACKER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wintzenheim, Γαλλία.

  3. COMESSA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMESSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  4. NSC GROUPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NSC GROUPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Guebwiller, Γαλλία.

  5. ALSAMATEX

    Γαλλία