• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

ΓαλλίαΡεν και Βρετάνη
  1. COOP PRESTOR

    Γαλλία

    Η εταιρεία COOP PRESTOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, και Χοίροι. Έχει έδρα σε Plabennec, Γαλλία.

  2. PENGAM

    Γαλλία

    Η εταιρεία PENGAM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Treflaouenan, Γαλλία.

  3. SAS VOLVICO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS VOLVICO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπής κρεάτων, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κοπής κρεάτων, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Merdrignac, Γαλλία.

  4. SA LE SAYEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA LE SAYEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Caudan, Γαλλία.

  5. SAVEL INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVEL INDUSTRIES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Lannilis, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HY-LINE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HY-LINE FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Loudeac, Γαλλία.

  2. INSTITUT SELECTION ANIMALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία INSTITUT SELECTION ANIMALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε St Brieuc, Γαλλία.

  3. TERRE ET PLUME

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRE ET PLUME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Hanvec, Γαλλία.

  4. FRANCE SEXAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE SEXAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Bréteil, Γαλλία.

  5. EURL DE LA FERME DE LUGUEN

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURL DE LA FERME DE LUGUEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Maure De Bretagne, Γαλλία.

  1. STE ABATTAGE VOLAILLES LAPINS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE ABATTAGE VOLAILLES LAPINS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Lannilis, Γαλλία.

  2. SOCIETE MATERLAP

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE MATERLAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Châteaubourg, Γαλλία.

  1. GAEC DE KER ANNA

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAEC DE KER ANNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Plumieux, Γαλλία.

  2. ETABLISSEMENTS GOASDUFF

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS GOASDUFF, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Plabennec, Γαλλία.

  3. GOVADIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOVADIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Languidic, Γαλλία.

  4. ELEVAGE AVICOLE DE LA VILLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELEVAGE AVICOLE DE LA VILLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Henansal, Γαλλία.

  5. CLAUDE ET JOELLE BEZELY

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLAUDE ET JOELLE BEZELY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε La Motte, Γαλλία.

  6. PRIMAULT CHRISTOPHE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRIMAULT CHRISTOPHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Corps Nuds, Γαλλία.

  7. SARL CORAL SUD BRETAGNE

    Γαλλία

  8. SARL GERAULT ALAIN BETAIL VIANDE DE GLESNE

    Γαλλία

  1. SARL OEUFS DE KERLO

    Γαλλία

  2. SCEA VOLAILLES GUILLIEROISES

    Γαλλία

  3. SARL DE KERVOEZEL

    Γαλλία

  4. SA LAPOUS

    Γαλλία

  5. CENTRE D'ELABORATION DES VIANDES (CELVIA)

    Γαλλία

  6. ETS LE GAL

    Γαλλία

  7. LE HELLOCO ACCOUVAGE

    Γαλλία

  8. COUVOIR PERROT

    Γαλλία

  9. CELTYS

    Γαλλία

  10. SARL OVOBIO

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν