• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συλλογη- ανακυκλωση- αποκομιδη απορριμματων

Αποτελέσματα για

Συλλογη- ανακυκλωση- αποκομιδη απορριμματων

ΓαλλίαΠαρίσι και Ιλ ντε Φρανς
  1. CENTRE EUROPÉEN POUR LE RECYCLAGE DE L'ÉNERGIE SOLAIRE - CERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CENTRE EUROPÉEN POUR LE RECYCLAGE DE L'ÉNERGIE SOLAIRE - CERES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συλλογη, ανακυκλωση, αποκομιδη απορριμματων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. MÉTAUX COMPARE

    Γαλλία

  3. DERICHEBOURG SERVICES INDUSTRIES

    Γαλλία

  4. VALENE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VALENE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Nanterre, Γαλλία.

  5. AT ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AT ENVIRONNEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Elancourt, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOLICENDRE

    Γαλλία

  2. SANIFA

    Γαλλία

  3. URBASYS

    Γαλλία

  4. OTUS

    Γαλλία

  5. SARL VALDEVE DU PAYS DE FRANCE

    Γαλλία

  1. SAGE EXPORT

    Γαλλία

  2. COMPOMAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPOMAR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Saclay, Γαλλία.

  1. CHAIZE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHAIZE SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Buchelay, Γαλλία.

  2. ROYAL SERVICE S.A

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROYAL SERVICE S.A, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Noisy Le Grand, Γαλλία.

  3. DERICHEBOURG POLYURBAINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DERICHEBOURG POLYURBAINE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Villeneuve La Garenne, Γαλλία.

  4. NASKEO ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία NASKEO ENVIRONNEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Malakoff, Γαλλία.

  5. COMETAL FRANCE

    Γαλλία

  6. SOTREMA

    Γαλλία

  7. CYCLERGIE

    Γαλλία

  8. TSI

    Γαλλία

  1. SOCIETE DES ESPACES VERTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE DES ESPACES VERTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Montesson, Γαλλία.

  2. COBATER

    Γαλλία

  3. ECOLOGIC

    Γαλλία

  4. VALT

    Γαλλία