• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓαλλίαΠαρίσι και Ιλ ντε ΦρανςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SYNERLINK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYNERLINK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες επισκευες μηχανικων κατασκευων και εξοπλισμων, και βιομηχανικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Puiseux-Pontoise, Γαλλία.

  2. TECMA PACK

    Γαλλία

    TECMA PACK, σχεδιασμός και κατασκευή μηχανημάτων και γραμμών συσκευασίας, τοποθέτηση σε όγκο με συγκόλληση κυματοειδούς χαρτονιού και αυτόματη φόρτωση. Η πολυλειτουργική TECMA PACK ειδικεύεται στον αγροδιατροφικό τομέα και στη γαλακτοβιομηχανία, στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Η TECMA PACK είναι σε θέση να προμηθεύσει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις στην έξοδο των μηχανημάτων πλήρωσης για θερμοδιαμορφωμένα και προδιαμορφωμένα δοχεία ή μπουκάλια, έως και εγκαταστάσεις παλετοποίησης.

  3. DUPLO FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUPLO FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Creteil, Γαλλία.

  4. PIERRE BONNERRE PLV

    Γαλλία

    Η εταιρεία PIERRE BONNERRE PLV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε St Ouen L'aumone, Γαλλία.

  5. SRAMAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία SRAMAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, και Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Savigny-Sur-Orge, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHRONO FORMES

    Γαλλία