• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

ΓαλλίαΠαρίσι και Ιλ ντε Φρανς
  1. DESTOCKTOO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η DESTOCKTOO είναι ο ειδικός σας σε ότι αφορά το ξεπούλημα αντικειμένων και προϊόντων μαστορέματος. Είναι το κέντρο των χρυσών ευκαιριών και του ξεπουλήματος στον τομέα του μαστορέματος και της κιγκαλερίας καθώς και των μικρών εργαλείων εδώ και 20 χρόνια. Σας προσφέρουμε εξαιρετικά προσιτές τιμές που μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε μείωση μέχρι 80%. Η εγγύηση ασύγκριτων τιμών σε προϊόντα ποιότητας για εργαλεία, μαστόρεμα, κιγκαλερία αλλά και σε ένδυση εργασίας. Τα αποθέματα μας συμπεριλαμβάνουν μια μεγάλη επιλογή εξοπλισμού για μπάνια, τουαλέτες και κουζίνες. Μια επαγγελματική γκάμα που εφοδιάζεται από επώνυμα εμπορικά σήματα όπως : 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Είτε είστε επαγγελματίας ή όχι στον χώρο των εργαλείων, είμαστε στην διάθεση σας μέσω ηλ. μηνύματος ή τηλεφώνου. Τα αποθέματα μας ανανεώνονται τακτικά. Μην προσπεράσετε το σημείο συνάντησης των χρυσών ευκαιριών! Και επωφεληθείτε από ασύγκριτες τιμές στα προϊόντα μας. Ελάτε να ανακαλύψετε τον χώρο μας ξεπουλήματος πολλών προϊόντων σε τιμές ασύγκριτα προσιτές!

  2. DEOTOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEOTOP, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Boissy Saint Léger, Γαλλία.

  3. LTB FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LTB FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bobigny, Γαλλία.

  4. CODEPRIM INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CODEPRIM INTERNATIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιογραφοι, και ανοξειδωτα χαλυβδοκραματα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. JSK

    Γαλλία

    Η εταιρεία JSK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές, και πώληση και ξεπούλημα παλέτας κατάστημα εκπτώσεων. Έχει έδρα σε Boulogne-Billancourt, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. P P P INTERNATIONAL ' PPP INTER'

    Γαλλία

    Η εταιρεία P P P INTERNATIONAL ' PPP INTER', είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. EQUIP PROTECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIP PROTECT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση σκαλωσιων. Έχει έδρα σε SAACY SUR MARNE, Γαλλία.

  3. ETS J BENECIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS J BENECIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Garches, Γαλλία.

  4. HOLDING D'ENTREPRISES EUROPEENNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOLDING D'ENTREPRISES EUROPEENNES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Vitry Sur Seine, Γαλλία.

  5. SOCIETE FRANCAISE DE COFFRES FORTS CARADONNA

    Γαλλία

  1. SPIE PARTESIA

    Γαλλία

  2. SODINTER ABDANC

    Γαλλία

  1. ROOTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Χονδρέμπορος σε βιοϊατρικά και βιομηχανικά προϊόντα από το 2014, η ROOTS συνδυάζει την πείρα μιας αιώνιας τεχνογνωσίας σε ότι αφορά την σχέση με τους πελάτες και την εμπεριστατωμένη γνώση των προϊόντα, της απόδοσης τους, της εξέλιξης τους και της καινοτομίας που ερευνάται στον τομέα. ROOTS, σημαίνει επίσης μια τεχνική- εμπορική ομάδα ικανή να αναλύσει και να επεξεργαστεί τις προσφορές στα μέτρα του πελάτη στην Γαλλία και σε διεθνές επίπεδο. Ως επιχείρηση ανθρώπινων διαστάσεων, η ROOTS σας συμβουλεύει και σας συνοδεύει καθ όλη την διαδικασία της παραγγελίας σας. Επειδή ο πελάτης είναι πάντα ξεχωριστός και μοναδικός, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης που δικαιούστε, από την μελέτη των αναγκών σας μέχρι την παράδοση της παραγγελίας στον τόπο επιλογής σας προσφέροντας σας παράλληλα όλο και πιο προσιτές τιμές. Ο κατάλογος μας σας προσφέρει πάνω από 300 000 προϊόντα στον βιομηχανικό, τριτογενή και οικιακό τομέα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13 Επιχειρήσεις