• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • pvc

Αποτελέσματα για

Pvc

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FENÊTRE MARKET

    Γαλλία

    Η εταιρεία FENÊTRE MARKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτες και παραθυρα, και pvc. Έχει έδρα σε marseille, Γαλλία.

  2. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  3. PROPLAST INDUSTRIE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROPLAST INDUSTRIE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Ξυλουργείο από PVC. Έχει έδρα σε Trets, Γαλλία.

  4. ART DECO STORES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ART DECO STORES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Ξυλουργείο από PVC, και παραθυρα pvc. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  5. LES MASTERS MENUISIERS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES MASTERS MENUISIERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, Ξύλινα παράθυρα, πορτες, Παράθυρα από PVC, και Ξύλινα παράθυρα. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANCE BANDEROLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE BANDEROLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πανο απο pvc, διαφημιστικα πανο, και τυπωμένος μουσαμάς. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. CASTEL.MENUISERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASTEL.MENUISERIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργείο από PVC, Κατασκευές αλουμινίου, και εργασιες επιπλοποιιας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. CONFORT & CLARTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONFORT & CLARTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  4. AZUR PVC SYSTEMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR PVC SYSTEMES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε La Crau, Γαλλία.

  5. MENUISERIE PVC SERRURERIE ALUMINIUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MENUISERIE PVC SERRURERIE ALUMINIUM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. DE LA ROSA

    Γαλλία

  2. FENETRES INDUSTRIELLES

    Γαλλία

  1. DELTA BAIE PRODUCTION PVC

    Γαλλία