• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ωρολογοποιία

Αποτελέσματα για

Ωρολογοποιία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NIKA WATCHES

    Γαλλία

    Η εταιρεία NIKA WATCHES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια σε κοσμηματα, ρολογια χειρος με χαλαζια, αυτοματα μηχανικα ρολογια χειρος, και αρθρωτες ιατρικεσ-ορθοδοντικες διαταξεις. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. AÎON GROUP SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AÎON GROUP SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωρολογοποιια, μηχανισμοι κινησης για την ωρολογοποιια, εργαστηριο ωρολογοποιιας, και συμβουλοι για τον τομεα της ωρολογοποιιας. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. CREATION AZURITE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATION AZURITE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Διαμάντια, Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, και Διαμάντια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MOURET

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOURET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα, και Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. TASSANARY ET ROMETINO

    Γαλλία

    Η εταιρεία TASSANARY ET ROMETINO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANCE FOURNITURE HORLOGERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE FOURNITURE HORLOGERIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωρολογοποιια, και βιδες για την ωρολογοποιια. Έχει έδρα σε Vence, Γαλλία.

  2. PREMIUM TEMPO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PREMIUM TEMPO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. DAVIS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DAVIS FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  4. MAISON MAX

    Γαλλία

  5. SOC BARICHELLA

    Γαλλία

  1. SARL EUROPE GOLD OR

    Γαλλία

  2. AUBRY SA

    Γαλλία

  1. SOC BIJOUTERIE GRASSINI

    Γαλλία

  2. SARL OLIVIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

  3. ARTERO BIJOUTERIE

    Γαλλία

  4. HANNA

    Γαλλία

  5. ATELIER SAUREL SARL

    Γαλλία

  6. BIJOUX MEYER

    Γαλλία

  7. SARL BIJOUTERIE SANTINI

    Γαλλία

  8. GIRAUD

    Γαλλία

  1. BERNARD TORDJMANN

    Γαλλία

  2. ETABLISSEMENT ROGER GUIDICI

    Γαλλία

  3. LES TROIS ORS

    Γαλλία

  4. JOAILLERIE CERUTTI EURL

    Γαλλία

  5. L'ECHOPPE D'OR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

  6. VENTE FLASH BIJOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία VENTE FLASH BIJOUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για την ωρολογοποιια, και Αξεσουάρ μόδας. Έχει έδρα σε Camaret Sur Aigues, Γαλλία.

  7. ROMANE BIJOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROMANE BIJOUX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα, αξεσουάρ δημιουργίας κοσμημάτων, και κοσμήματα χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.