• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψύξη

Αποτελέσματα για

Ψύξη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EID

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κλιματισμου, HVAC, κατασκευαστης χαλκου κλιματισμος, συνδεση ψυξης, συνδεση φλογας, συνδεση κλιματισμου, ψυκτικος σωληνας, μονωμενος χαλκινος σωληνας, και μονωμενος χαλκος. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. FRDP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRDP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  3. IGOL LUBRIFIANTS

    Γαλλία

    Η IGOL France είναι σήμερα το N° 1 στη Γαλλία στους ανεξάρτητους κατασκευές λιπαντικών. Μια επαγγελματική γκάμα συγκεκριμένων λιπαντικών για τους τομείς του αυτοκινήτου, μεταφορών, δημοσίων έργων, της γεωργίας, της κουλτούρας των μοτοσυκλετών, της μοτοσυκλέτας και της ναυτιλίας. Η IGOL προτείνει επίσης μια πλήρη σειρά λιπαντικών και προϊόντων ειδικού τύπου, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Η Igol έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και εξάγει περισσότερα από 3.000.000 λίτρα το χρόνο.

  4. NATURAFROST

    Γαλλία

    Η εταιρεία NATURAFROST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. NDOYE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία NDOYE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαλακοστρακα, Κεφαλοπόδια, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EXPAIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία EXPAIR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, εξαρτήματα για την επεξεργασία αέρα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις ψυξης, και εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SABOR BRASIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SABOR BRASIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  3. AIR REFRESHING CONTROL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIR REFRESHING CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  4. M&M QUALITY- FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία M&M QUALITY- FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Mandelieu La Napoule, Γαλλία.

  5. SEAWONDERS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEAWONDERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαρδελες, καλαμαρακια, Καλαμάρια, και σκουμπρια. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  1. FROID CLIMATISATION TECHNIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROID CLIMATISATION TECHNIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  2. FOOD AND BEVERAGE SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOOD AND BEVERAGE SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, κατεψυγμενα μαλακοστρακα, και εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων. Έχει έδρα σε Saint Laurent Du Var, Γαλλία.

  1. GELAZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία GELAZUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Παγάκια και θρυμματισμένος πάγος- μηχανήματα, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Παγάκια και θρυμματισμένος πάγος- μηχανήματα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. ECOGEL SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ECOGEL SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, ψαροσουπα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Le Pradet, Γαλλία.

  4. STAMPARDO REMY

    Γαλλία

    Η εταιρεία STAMPARDO REMY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Fos-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. ALMA FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALMA FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαριδες, και Σουπιές. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  6. SARL GTA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL GTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  7. SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Toulon Cedex 9, Γαλλία.

  8. AFRIMER EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AFRIMER EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  1. TETA FROID

    Γαλλία

    Η εταιρεία TETA FROID, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ste Maxime, Γαλλία.

  2. PERTUIS FROID

    Γαλλία

    Η εταιρεία PERTUIS FROID, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.

  3. ETABLISSEMENTS PICQUETTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS PICQUETTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Sérignan-Du-Comtat, Γαλλία.

  4. ALIZE CLIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALIZE CLIM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε St Martin Du Var, Γαλλία.

  5. MASSILIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία MASSILIA INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με ψυγεία - εξοπλισμοί, και Μεταφορές με ψυγεία - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lamanon, Γαλλία.

  6. COSP IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία COSP IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Paradou, Γαλλία.

  7. FROID PALOMBI

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROID PALOMBI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  8. TEA CEFI

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEA CEFI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  9. SEABLUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEABLUE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  10. SIDEF

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIDEF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψύξη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

46 Επιχειρήσεις