• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χρωστικές ουσίες- μη εδώδιμες

Αποτελέσματα για

Χρωστικές ουσίες- μη εδώδιμες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. STE MERIDIONALE DE FORMULATION

    Γαλλία

  2. EUSA COLORS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUSA COLORS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικες χρωστικες τροφιμων, και φυσικες αρωματικες ουσιες. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  3. ROBERTET SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROBERTET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Παρασκευάζονται αρωματικά εκχυλίσματα, και Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  4. IPRA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, και προσθετα, χρωματα και χρωστικες για χρηση σε τροφιμα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.