• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χειμερινά παιδικά ενδύματα

Αποτελέσματα για

Χειμερινά παιδικά ενδύματα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

  2. SAS J CHETRIT RITCHIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS J CHETRIT RITCHIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Αθλητικά ρούχα, Γυναικεία ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αθλητικά ρούχα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. MY VICKY

    Γαλλία

    Η εταιρεία MY VICKY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίσημα παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, συνολα για μωρα, και ειδη για βρεφη και παιδια. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. NEW SHOP

    Γαλλία

  5. LA COTONNIERE

    Γαλλία

    Η LA COTONNIERE ιδρύθηκε το 1999 στην Κυανή Ακτή και πρόκειται για μια οικογενειακή γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην 100% βαμβακερή έτοιμη ένδυση για όλη την οικογένεια. Κατασκευαστής και χοντρέμπορος 100% βαμβακερών ενδυμάτων, η φίρμα ενισχύθηκε χάρη στις ισχυρές της αξίες με στόχο να προσφέρει βιώσιμες και διαχρονικές συλλογές. Οι συλλογές επικεντρώνονται στην καλοκαιρινή έτοιμη ένδυση, εμπνευσμένη από τις διακοπές και τον τρόπο ζωής της Κυανής Ακτής! Τα ενδύματα μας σχεδιάζονται με βαμβάκι υψηλής ποιότητας, επιλεγμένο με ιδιαίτερη προσοχή, εκεί όπου υπάρχει η πιο όμορφη συγκομιδή. Η βούληση μας είναι να κατασκευάζουμε βιώσιμα και άνετα ρούχα που θα ομορφύνουν όλα τα σώματα με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. 'Όλα τα σχέδια μας σχεδιάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες: επιλογή των πρώτων υλών (βαμβάκι, υφάσματα, δαντέλες…), επιλογή των σχεδίων και επιλογών των χρωμάτων για μονόχρωμα και εμπριμέ σχέδια. Οι δημιουργίες μας είναι μοναδικές και κατασκευάζονται ακόμα και σήμερα με παραδοσιακό τρόπο. Ως αντιπρόσωπος ενός εμπορικού σήματος καλοκαιρινής έτοιμης ένδυσης, 100% από βαμβάκι για όλη την οικογένεια, θα σας προσφέρουμε: - Μια ολοκληρωμένη γκάμα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών 100% βαμβακερών ενδυμάτων - Βιώσιμα ενδύματα ποιότητας, στις καλύτερες τιμές - Μια μεγάλη επιλογή σχεδίων και μεγεθών ώστε να ταιριάζουν σε όλες τις μορφολογίες - Διαχρονικές συλλογές που έχουν σχεδιαστεί για να ομορφύνουν και να βελτιώσουν την ευεξία - Και πολλά περισσότερα…

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KIWI DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία KIWI DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά ρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ramatuelle, Γαλλία.

  2. MARIE EVE

    Γαλλία

  3. S.A EMKA EMES

    Γαλλία

  4. MAHERA

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAHERA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, και Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. SOCIETE DE GERANCE DES ETS BAZIN RICHE SPECIAL PAPA

    Γαλλία

  1. SARL STOCK

    Γαλλία

  2. ARMORIQUE BEAUTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARMORIQUE BEAUTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, και Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  1. VETIGAP

    Γαλλία

  2. ALENA

    Γαλλία

  3. ART STUDIO DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ART STUDIO DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. POIVRE MENTHE

    Γαλλία

    Η εταιρεία POIVRE MENTHE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Saint Cyr Sur Mer, Γαλλία.

  5. UNE BAGATELLE

    Γαλλία

  6. CHRONO IMPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHRONO IMPORT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε La-seyne-sur-mer, Γαλλία.

  7. KAYANIS SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAYANIS SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. PIERRE MARIAGE

    Γαλλία

  1. GOLETEX

    Γαλλία

  2. STE DE FABRICATION DU PAYANNET

    Γαλλία

  3. STONE FISH

    Γαλλία

    Η εταιρεία STONE FISH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Six Fours Les Plages, Γαλλία.

  4. SE DES ETS GAGO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SE DES ETS GAGO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  5. SATISFACTION GUARANTEED

    Γαλλία

  6. TWIN'S

    Γαλλία

  7. CIRIO NICOLAI

    Γαλλία

  8. JACOTTE BOUTIQUE

    Γαλλία

  9. JENNY

    Γαλλία

  10. PHILIP LAURENT II

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν