• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φινιρισμα

Αποτελέσματα για

Φινιρισμα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SARL BRODISSIMO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL BRODISSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, και Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  2. SAS STAMP

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS STAMP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα με επικάλυψη, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Tarascon, Γαλλία.

  3. BBC BRODERIE FLOCAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BBC BRODERIE FLOCAGE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλοκάρισμα υφασμάτων, και Φλοκάρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. ATELIERS DES STES MARSEILLAISES SERIGRAPHIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIERS DES STES MARSEILLAISES SERIGRAPHIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. SOCIETE HARMONIA MUNDI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE HARMONIA MUNDI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. APIK SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία APIK SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. PROFAC

    Γαλλία

  3. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  4. CCOMOCINE PULSE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γαλλική εταιρεία, εξειδικευμένη στην κατασκευή πολυθρόνων κινηματογράφου, στην διαρρύθμιση, άνεση και διακόσμηση Home Cinema. 'Έχουμε επιλέξει μια γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας για την υλοποίηση της ιδιωτικής σας κινηματογραφικής αίθουσας στα μέτρα του πελάτη: - σταθερές ή ηλεκτρικές πολυτελείς κινηματογραφικές πολυθρόνες, - διακόσμηση κινηματογράφου - kit ουρανός με άστρα οπτικής ίνας - φινίρισμα τοίχου με τεταμένο ύφασμα, - φωτισμός και εξαρτήματα φωτισμού, - φωτεινή πινακίδα, - οθόνη προβολής στα μέτρα σας.