• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φάρμακα

Αποτελέσματα για

Φάρμακα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  3. ADAR PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADAR PROVENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατομικές υπηρεσίες βοήθειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φαρμακα κατ' οικον, και μεταφορα ηλικιωμενων. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. HUILE ESSENTIELLE DE ROMARIN À VERBÉNONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HUILE ESSENTIELLE DE ROMARIN À VERBÉNONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Ste Cecile Les Vignes, Γαλλία.

  5. SIECO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIECO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει έδρα σε Draguignan Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. M.D.P. DISTRIBUTION

    Γαλλία

  2. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  3. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  4. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.