• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα κατασκευων

Αποτελέσματα για

Υλικα κατασκευων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SNECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SNECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αργιλος, και υλικα κατασκευων. Έχει έδρα σε Les Milles, Γαλλία.

  2. EASY LIEGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EASY LIEGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη απο φελλο για οικοδομες, και δαπεδα απο φελλο. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  3. MARIGNANE MATERIAUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARIGNANE MATERIAUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα οικοδόμησης, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Τούβλα οικοδόμησης, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  4. QUENTIN LE RETOUR AUX SOURCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία QUENTIN LE RETOUR AUX SOURCES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  5. ETABLISSEMENTS PIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS PIC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, και Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει έδρα σε Puget Sur Argens, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RESO INVESTISSEMENT

    Γαλλία

  2. COMASUD

    Γαλλία

  3. S.A.S TAXIL ALAIN

    Γαλλία

  4. ARBOIS ENROBES SNC

    Γαλλία

  5. STE DES ENROBES DE LA COTE D'AZUR

    Γαλλία

  1. STE TOULON ENROBES

    Γαλλία

  2. SOCIETE AZUREENNE DE MATERIAUX ENROBES

    Γαλλία

  1. SARL PROVENCE ENROBES

    Γαλλία

  2. HYERES ENROBES

    Γαλλία

  3. AUBAGNE ENROBES SARL

    Γαλλία

  4. RUBIS AVIGNON

    Γαλλία

  5. SNC AIXOIS MATERIAUX ROUTIERS

    Γαλλία

  6. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.