• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιαστής ιστοτόπων

Αποτελέσματα για

Σχεδιαστής ιστοτόπων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ARIAH CONCEPT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARIAH CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Υπηρεσίες πληροφορικής, Διαχείριση σχέσης πελατών CRM, seo, συντήρηση υποστήριξη υπολογιστών, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, συμβουλοι και υπηρεσιες αμεσου μαρκετινγκ, Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, και κεντρο υποστηριξης πελατων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. L'ECHOPPE D'OR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

  3. JEFF CONCEPT / POLE AGORA

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEFF CONCEPT / POLE AGORA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακο μαρκετινγκ, ιστοτοποι, διαδικτυακη εταιρεια, και χαρακτηρισμός ιστοσελίδων. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  4. CREATEKINFO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATEKINFO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, ιστότοποι βιτρίνες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και υπηρεσίες εκτύπωσης. Έχει έδρα σε Fréjus, Γαλλία.

  5. UNIVERSALESOFT

    Γαλλία

    Η εταιρεία UNIVERSALESOFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία ιστοσελίδων, Σχεδιαστής ιστοσελίδων, Θέση διαδικτυακών τοποθεσιών στις μηχανές αναζήτησης, και δημιουργια και διαχειριση ιστοτοπων. Έχει έδρα σε Vedène, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALEXANDRE FUCHS WEB

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALEXANDRE FUCHS WEB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βελτιστοποίηση seo, Δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, Σχεδιαστής ιστοσελίδων, και δημιουργία ιστότοπων πώλησης online. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.