• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα ελεγχου

Αποτελέσματα για

Συστηματα ελεγχου

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. GS INGENIERIE

    Γαλλία

    Σχεδιαστής & κατασκευαστής αυτόματων και ημι-αυτόματων δέστρών : πραγματική ασφάλεια κατά του βανδαλισμού. Σύστημα πρωτότυπου σχεδιασμού των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης - με επεξεργασία αντι-διάβρωσης, εξαιρετική αξία σχετικά με την τιμή - πωλούνται στον ΟΗΕ. GS Μηχανική μπορεί να υλοποιήσει για σας από το σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν : και ειδικά μηχανήματα ή μηχανικά μέρη στα πιο ποικίλα πεδία, όπως ο τομέας Αγρο-Τροφίμων, ο Παραϊατρικός τομέας, Πυρηνικά, τομέας Συσκευασίας, Μεταλλουργία, κλπ

  2. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.

  3. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  4. TANSA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TANSA FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Saint Laurent Du Var, Γαλλία.

  5. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GSTAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία GSTAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταυτότητες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Περικάρπια αναγνώρισης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  2. DELTA SERTEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία DELTA SERTEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομοτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βίντεο παρακολούθηση, και συστηματα ελεγχου προσβασης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. SCOLA CONCEPT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCOLA CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  4. EDEN INNOVATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία EDEN INNOVATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  5. ABIS INFORMATIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ABIS INFORMATIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλεγχος, συμβουλές και εμπειρογνωμοσύνη σε συστήματα πληροφοριών, συμβουλες λογισμικου, και Υποστήριξη στη διαχείριση έργων πληροφορικής, MOA. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  1. SYSTEMES ET TECHNOLOGIES IDENTIFICATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYSTEMES ET TECHNOLOGIES IDENTIFICATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Greasque, Γαλλία.

  2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!