• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα τηλεπίβλεψης

Αποτελέσματα για

Συστήματα τηλεπίβλεψης

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CREATIVE SPECIFIC SOFTWARE

    Γαλλία

    Η Creative Specific Software έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο σύστημα για την ανίχνευση πτώσης μέσα από ένα πρότυπο οπτικό αισθητήρα και την οικογένειά που ειδοποιεί ένα εξειδικευμένο κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  2. EMR ASCENSEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMR ASCENSEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, Συστήματα τηλεπίβλεψης, Ανελκυστήρες, και Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. ACTIVE MEDIA CONCEPT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACTIVE MEDIA CONCEPT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα βιντεοπαρακολουθησης, και σήμα GPS. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  4. SIMPA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIMPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος προσβασης, ανυψωτηρες, ειδικοί μηχανισμοί κλειδώματος, και αυτοματες πορτες. Έχει έδρα σε Cagnes-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. SECURITE COMMUNICATIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECURITE COMMUNICATIONS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπίβλεψη - συστήματα, και Τηλεπίβλεψη - συστήματα. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.