• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασιες

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. RUBEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία RUBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα εντερα, συσκευασιες τροφιμων, καφέ χαρτί κραφτ, και συσκευασιες. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  2. YOBIS TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία YOBIS TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασιες, βιομηχανικα μηχανηματα, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  4. S2C

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S2C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κιβώτια στην Toulon, ξύλινα κιβώτια NIMP15, ξύλινη θήκη στα μέτρα των πελατών στη Μασσαλία, κιβώτια για τον τομέα της ναυτιλίας PACA, κατασκευαστής κιβωτίων φύλαξης επίπλων, κούτες για συσκευασία 13, κιβώτια αποθήκευσης, Συσκευασία επικίνδυνων υλικών Μασσαλία, και ξύλινες συσκευασίες κατά παραγγελία PACA. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  5. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. EUROPACKCOM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROPACKCOM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα φιαλίδια και μπουκαλάκια, Γυάλινα φιαλίδια και μπουκαλάκια, πλαστικα φιαλιδια, Τοποθέτηση σε φιαλίδια, και γυαλινα βαζακια. Έχει έδρα σε La Farléde, Γαλλία.

  3. POLYETH AZUR

    Γαλλία

    Κατασκευάζονται τσάντες σε περιβλήματα, ταινίες LDPE, MD, HD, με έως και 4 χρώματα flexo εκτύπωση. Συγκόλληση χυτών ή με σύρμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τεχνικές δυνατότητες. Όλα τα προϊόντα που προορίζονται για όλους τους τομείς επιχειρήσεων (τρόφιμα - καταστήματα - Ready-to-Wear - Υπόδηση - Φαρμακεία - Αρώματα - βιβλιοθήκες ......) και είναι διαθέσιμα σε πολυαιθυλένιο LDPE / MDPE / HDPE, παραδοσιακά και όξο βιοαποικοδομήσιμα με ή χωρίς εκτύπωση. Από τώρα και στο διαδίκτυο, η οικογενειακή μας δομή και τα συμπληρωματικά μας μηχανήματα μας επιτρέπουν μια ασυνήθιστη ευελιξία στην εταιρεία: Υλοποίηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων σειρών παραγωγής. Κατασκευή και υλοποίηση τσαντών κατόπιν ζήτησης. Ενδιαφέρεστε; Τηλεφωνήστε μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας συμβουλεύσουμε

  4. OVERPRINT

    Γαλλία

    Μην πετάτε τις παλιές ή ληγμένες σας συσκευασίες, ανακυκλώστε τις και μετατρέψτε την εταιρείας σας σε μια οικολογική εταιρεία χάρη στην Overprint ! Μειώστε τα κόστη τροποποιώντας τις συσκευασίες σας. Για οποιαδήποτε τροποποίηση των συσκευασιών. Για οποιαδήποτε τροποποίηση εκτύπωση των κανόνων σε οποιοδήποτε τομέα, η Overprint είναι στη διάθεση σας. Ειδικευόμαστε στη διόρθωση και στην τροποποίηση οποιασδήποτε συσκευασίας, τυπωμένη, γεμάτη ή άδεια και στην διακίνηση για λογαριασμό τρίτων. Μοναδική τεχνογνωσία επιτύπωσης.

  5. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.

  1. GOJUTE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOJUTE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τσαντες απο γιουτα, και τσάντες με δυνατότητα εξατομίκευσης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. SARL PMB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PMB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. TECH-PRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECH-PRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. NS06

    Γαλλία

    Η εταιρεία NS06, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπετσέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  3. SORMAF

    Γαλλία

    Η εταιρεία SORMAF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  4. SARL KRUT DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL KRUT DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εταιρείες συσκευασίας, και Εταιρείες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Carnoux En Provence, Γαλλία.

  5. CALABAS INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CALABAS INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές, συσκευασια ξηρων καρπων, συσκευασια τροφιμων, και Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  6. PAJORA DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PAJORA DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, μεμβρανες συσκευασιας, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  7. EMBALLAGE DONNADIEU

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMBALLAGE DONNADIEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Salon De Provence, Γαλλία.

  8. TEC INDUSTRIES IBIOTEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEC INDUSTRIES IBIOTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Saint-Rémy-De-Provence, Γαλλία.

  1. ISOVATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ISOVATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 09, Γαλλία.

  2. DOZETT

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOZETT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  3. MULTI SERVICES CARTON

    Γαλλία

    Η εταιρεία MULTI SERVICES CARTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, θηκες απο χαρτονι, κουτιά από χαρτόνι στα μέτρα των πελατών, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Garéoult, Γαλλία.

  4. TOURNAIRE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOURNAIRE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός αρωματοποιΐας, Φιάλες πλαστικές και δοχεία, Συσκευασίες αλουμινίου για αρώματα, Μηχανές και εξοπλισμός αρωματοποιΐας, Φιάλες πλαστικές και δοχεία, και μονάδες μοριακής απόσταξης. Έχει έδρα σε Grasse Cedex, Γαλλία.

  5. J.A.B. DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία J.A.B. DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λινό - υφάσματα, Συσκευασίες για τρόφιμα, ξυλο, κεριά, Λινό - υφάσματα, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  6. MILHE ET AVONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MILHE ET AVONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοσακουλες, και κατασκευάζονται εκτυπωμένες πλαστικές σακούλες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. AZ PACKAGING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ PACKAGING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, και κουτιά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  9. CHIRINE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHIRINE INTERNATIONAL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εταιρείες συσκευασίας, Εργολάβοι συσκευασιών, Πλαστικές συσκευασίες, Εταιρείες συσκευασίας, Εργολάβοι συσκευασιών, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Le Thoronet, Γαλλία.

  10. NOVOBOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOVOBOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, Μεταλλικές συσκευασίες, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

87 Επιχειρήσεις