• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασιες τροφιμων

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες τροφιμων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SARL PMB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PMB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. NS06

    Γαλλία

    Η εταιρεία NS06, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπετσέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  4. EMBALLAGE DONNADIEU

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMBALLAGE DONNADIEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Salon De Provence, Γαλλία.

  5. RUBEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία RUBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα εντερα, συσκευασιες τροφιμων, καφέ χαρτί κραφτ, και συσκευασιες. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. J.A.B. DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία J.A.B. DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λινό - υφάσματα, Συσκευασίες για τρόφιμα, ξυλο, κεριά, Λινό - υφάσματα, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. MILHE ET AVONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MILHE ET AVONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοσακουλες, και κατασκευάζονται εκτυπωμένες πλαστικές σακούλες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. PACKFOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία PACKFOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  5. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  1. GS INGENIERIE

    Γαλλία

    Σχεδιαστής & κατασκευαστής αυτόματων και ημι-αυτόματων δέστρών : πραγματική ασφάλεια κατά του βανδαλισμού. Σύστημα πρωτότυπου σχεδιασμού των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης - με επεξεργασία αντι-διάβρωσης, εξαιρετική αξία σχετικά με την τιμή - πωλούνται στον ΟΗΕ. GS Μηχανική μπορεί να υλοποιήσει για σας από το σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν : και ειδικά μηχανήματα ή μηχανικά μέρη στα πιο ποικίλα πεδία, όπως ο τομέας Αγρο-Τροφίμων, ο Παραϊατρικός τομέας, Πυρηνικά, τομέας Συσκευασίας, Μεταλλουργία, κλπ

  2. CALABAS INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CALABAS INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές, συσκευασια ξηρων καρπων, συσκευασια τροφιμων, και Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.