• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασιες καλλυντικων

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες καλλυντικων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  2. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  3. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  4. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  5. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.