• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι σπορας

Αποτελέσματα για

Σποροι σπορας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  3. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Έξαλα, αρτανες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, καλώδια και εξαρτήματα για σπορ αναρρίχησης σε δέντρα, Έξαλα, καλώδια από σύρμα από γαλβανισμένο χάλυβα, εξαρτηματα ανυψωσης, και Εξοπλισμός ανύψωσης. Έχει έδρα σε Mimet, Γαλλία.

  4. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  5. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

    Γαλλία

    Παραγωγός τροφίμων από τα όρη της Ιμαλάια ως τον τελικό πελάτη, χωρίς μεσάζοντες. χονδρική πώληση φυτών ιατρικής χρήσης και αρωματικών φυσικών φυτών και άγριων όπως η γλυκόριζα, γλυκοριζικό οξύ και γλαβριδίνη, σαφράν, σουσάμι, κύμινο, κορίανδρο, σπόρος μαυροσουσάμου, άνθος από Malva sylvestris, κ.λπ. Από το 2018, η εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει την ιχνηλασιμότητα του εργοστασίου, υλοποίησε ένα σύστημα στο οποίο όλες οι συγκομιδές διατηρούν ένα "φάκελο συγκομιδής".

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. GAUTIER SEMENCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAUTIER SEMENCES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι δημητριακων για σπορα. Έχει έδρα σε Eyragues, Γαλλία.

  3. GUICHARD COLLECTIVITES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GUICHARD COLLECTIVITES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί για σπορ, και Εξοπλισμοί για σπορ. Έχει έδρα σε Saint-Savournin, Γαλλία.

  4. DEALSTORE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEALSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακραία σπορ- είδη. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. COGIMEX FRANCE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COGIMEX FRANCE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και Παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Sainte Maxime, Γαλλία.

  1. STE STAR EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE STAR EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα φυτά, πώληση οπωροφόρων φυτών, σποροι για ανθη και οπωροφορα φυτα, και φυτώριο. Έχει έδρα σε LE PONTET, Γαλλία.

  2. PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Piolenc, Γαλλία.

  1. L'IGLOO CAFÉ

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'IGLOO CAFÉ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ και προαιρετικα εξαρτηματα για καφετιερες, εξαρτηματα για αυτοματα μηχανηματα πωλησης, και αλευρα δημητριακων και σπορων για κτηνοτροφικη χρηση. Έχει έδρα σε Saint-Victoret, Γαλλία.

  2. BRAND INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRAND INTERNATIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  3. SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. COMPTOIR PAULINOIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR PAULINOIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοφορα φυτα. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  5. CHASTAN BOSQUET

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHASTAN BOSQUET, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φρούτα, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  6. ETABLISSEMENTS GARCIN FRERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS GARCIN FRERES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

  7. ENGLISH GARDEN CENTER

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENGLISH GARDEN CENTER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Opio, Γαλλία.

  8. MAURICE JARDINS FLEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAURICE JARDINS FLEURS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  1. MAS DES VIGNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAS DES VIGNES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φρούτα, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  2. SARL PROVENCE TRUFFES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PROVENCE TRUFFES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Methamis, Γαλλία.

  3. GFA DU MAS DU JUGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GFA DU MAS DU JUGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Saintes Maries De La Mer, Γαλλία.

  4. DOMAINE DE LA SAUVEUSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOMAINE DE LA SAUVEUSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Puget Ville, Γαλλία.

  5. SCEA CHATEAU PAS DU CERF

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCEA CHATEAU PAS DU CERF, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε La Londe Les Maures, Γαλλία.

  6. EARL MEFFRE PLANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EARL MEFFRE PLANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  7. LES VINS DE SYLLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES VINS DE SYLLA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Apt, Γαλλία.

  8. CIAM SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CIAM SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Saintes-Maries-De-La-Mer, Γαλλία.

  9. SARL PEPINIERES DU FLAYOSQUET

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PEPINIERES DU FLAYOSQUET, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Flayosc, Γαλλία.

  10. SA MARCEL RICHAUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA MARCEL RICHAUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Cairanne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν