• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σημανση

Αποτελέσματα για

Σημανση

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SA QUINCAILLERIE D'AIX

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA QUINCAILLERIE D'AIX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Υδραυλικές εργασίες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, εξοπλισμος, σημανση, και Υδραυλικές εργασίες. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  2. EXCELLIS COMMUNICATION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXCELLIS COMMUNICATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα εικονοδιασκέψεων, εξοπλισμοι βιντεοδιασκεψεων, δυναμική σήμανση, και συνεργατική εργασία. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  3. GRAPHY-04

    Γαλλία

    Η εταιρεία GRAPHY-04, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτύπωση διαφημιστικών, ψηφιακή εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων, και Εκτυπώσεις σε μουσαμά για διαφημιστικούς σκοπούς. Έχει έδρα σε Mison, Γαλλία.

  4. TRAÇAMATRIX

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRAÇAMATRIX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα μαρκαρισματος λεϊζερ, και συσκευες συγκολλησης λεϊζερ. Έχει έδρα σε Graveson, Γαλλία.

  5. H2O PUBLICITE

    Γαλλία

    Η εταιρεία H2O PUBLICITE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, και Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RESTAURANTAVENUE.EU

    Γαλλία

    Η εταιρεία RESTAURANTAVENUE.EU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. AZUR SIGNALETIQUE - PIC BOIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR SIGNALETIQUE - PIC BOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  3. IMPACT SIGNALETIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMPACT SIGNALETIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιγραφες, φωτεινες πινακιδες, διαφημιστικά κείμενα, και μεταξωτυπια. Έχει έδρα σε Septemes-Les-Vallons, Γαλλία.

  4. STE XEDA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE XEDA INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και μηχανηματα τοποθετησης ετικετων και σημανσης των συσκευασιων και των συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε St-Andiol, Γαλλία.

  5. FRANCE SUD PIERRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE SUD PIERRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρακτικη, προσκρουστηρες, και Επαγγελματικές επιγραφές και πινακίδες σήμανσης. Έχει έδρα σε Les Pennes Mirabeau, Γαλλία.

  1. OXYGRAVURE

    Γαλλία

    Η εταιρεία OXYGRAVURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικη χαραξη, χάραξη λέιζερ, και χημικη χαραξη. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. INTERCODE SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTERCODE SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραμμωτοί κώδικες - τεχνολογία, Γραμμικοί κώδικες - ανιχνευτές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Γραμμωτοί κώδικες - τεχνολογία, Γραμμικοί κώδικες - ανιχνευτές, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  1. AIRSCAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIRSCAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δυναμική σήμανση. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  2. SUD LETTRES ADHESIVES SERVICES

    Γαλλία

  3. IDEALINE

    Γαλλία

  4. GEOSERVICE

    Γαλλία

  5. EMBOUTEILLAGE DES COLLINES PROVENCALES

    Γαλλία

  6. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  7. AXE SARL

    Γαλλία

    Axe εισαγωγέας και χονδρέμπορος ξύλινων παιχνιδιών, είδη δώρου και προϊόντα για εκδηλώσεις εδώ και 20 χρόνια. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μεσαιωνικού τύπου και ανεμοδούρες, με εξατομικεύσιμη σήμανση στα προϊόντα μας κατόπιν αίτησης. Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Γαλλία μεσαιωνικών αντικειμένων και παιχνιδιών, καθώς και ρωμαϊκά είδη, Βίκινγκς, νεράιδες : πολλά είδη με θέμα : τους ιππότες, τις πριγκίπισσας, τον βασιλιά και την βασίλισσα, το κάστρο, τις νεράιδες, τους δράκους, τα μονόκερα κ.λπ. Υλες : Ξύλα, δέρμα, ύφασμα από γιούτα, σπάγκος... Σας προσφέρουμε επίσης μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ με ανεμοδούρες όλων των διαστάσεων είτε για παιδιά είτε για την διακόσμηση του κήπου ή της πόλης. Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας: Βρίσκουμε τα προϊόντα που αναζητάτε κατόπιν αίτησης. Έχουμε εδώ και 20 χρόνια αρκετούς εταίρους και άρα πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ξύλινα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  8. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.

  1. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

  2. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.