• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμηθευτης

Αποτελέσματα για

Προμηθευτης

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  2. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  3. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  4. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  5. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DORÉSUN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Dorésun είναι ένα εργαστήριο το οποίο εξειδικεύεται στην παρασκευή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αυτομαυριστικών. Με έδρα την Κυανή Ακτή από το 2019, διαθέτουμε 4 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης σώματος. Διαθέτουμε μια γκάμα αυτομαυριστικών και συμπληρωμάτων διατροφής για ακτινοβόλα επιδερμίδα όλο τον χρόνο, με ή χωρίς έκθεση στον ήλιο. Χιλίαδες γυναίκες και άντρες μας εμπιστεύονται για να τονώσουν τη χροιά του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας που αποδεικνύουν την αξία τους στην πράξη.

  2. IT STYLE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IT STYLE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, Αποτρίχωση - εργαλεία, Βερνίκια, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Προϊόντα μακιγιάζ -, πινελα, πινελα για το μακιγιαζ, και Ζελέ για ντους. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. FRAGWORLD

    Γαλλία

    Η FRAGWORLD είναι δημιουργός και προμηθευτής αρωματικών συνθέσεων και εσάνς για αρώματα, κολώνιες, αποσμητικά, κεριά και αποσμητικά χώρου. Η εταιρεία Fragworld δημιουργήθηκε στην περιοχή της πόλης Γκρας, λίκνο της αρωματοποιίας. Η FragWorld βρίσκεται στην πόλη Montauroux και οι υποδομές της καλύπτουν πάνω από 1.000 τ.μ τα οποία ταιριάζουν άψογα με τη δραστηριότητα μας. Είμαστε μια εταιρεία με ανθρώπινη διάσταση βασισμένη στην Ποιότητα, την Γρήγορη ανταπόκριση, την Ευελιξία και την Εξυπηρέτηση.