• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτα

Αποτελέσματα για

Ποτα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  4. TRADAZUR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADAZUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σόδες, Ποτά, αλκοολουχα ποτα, Σόδες, και Ποτά. Έχει έδρα σε Cagnes-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. EVOKUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EVOKUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευμένα κύπελλα. Έχει έδρα σε Maussane-Les-Alpilles, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KAUKANI

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAUKANI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, πιπεροριζα, σιροπια, ποτα, και Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει έδρα σε Lourmarin, Γαλλία.

  2. GIROLATO SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIROLATO SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, και μικροανακαινισεις. Έχει έδρα σε La Turbie, Γαλλία.

  3. SAMEPHO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAMEPHO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπύρα (ζύθος), Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, λεμοναδα, ποτα, Μπύρα (ζύθος), και Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. MIAMISOUL

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIAMISOUL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  1. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

  3. TIMGAD STORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TIMGAD STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Ελιές, Γεώμηλα (πατάτες), Μη αλκοολούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Ελαιόλαδο, χουρμαδες, συσκευασμενοι χουρμαδες, και πεπονια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  4. DOMAINE DE MONT-AIGU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MONT-AIGU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, αφρώδη, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Côtes du Rhône, Κρασιά, αφρώδη, Βιολογικά κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγέας κρασιών. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  5. EQUATEUR FRUITS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EQUATEUR FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

  7. KIETO CBD & BIEN-ÊTRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία KIETO CBD & BIEN-ÊTRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Ροφήματα από βότανα, Προϊόντα ομορφιάς, Ροφήματα από βότανα, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  8. TEXIFRANCE AVG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

  1. DAILY DOSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DAILY DOSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. SECRET ARTS OF SPIRITS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECRET ARTS OF SPIRITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ρουμι, βοτκα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Mitre Les Remparts, Γαλλία.

  3. AZUR BIOTOPES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR BIOTOPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ροφήματα από βότανα. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  4. AROMATECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROMATECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, αρωματα σε σκονη, και αρωματα σε γαλακτωμα για παγωτα. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  5. LSI PARFUMS COSMETIQUES AROMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LSI PARFUMS COSMETIQUES AROMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Προγράμματα πληροφορικής, Δημιουργία αρωμάτων, Ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού - ERP, Προϊόντα ομορφιάς, και Προγράμματα πληροφορικής. Έχει έδρα σε Velleron, Γαλλία.

  6. ARLES AGROALIMENTAIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARLES AGROALIMENTAIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές αμυλόκολλες, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, Βιομηχανικές αμυλόκολλες, και Γαλακτοματοποιητικές ουσίες. Έχει έδρα σε Rognac Cedex, Γαλλία.

  7. INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, αλεσμενος καφες, σοκολατα, Ιατρικός εξοπλισμός, και τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. IPRA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, και προσθετα, χρωματα και χρωστικες για χρηση σε τροφιμα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  9. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, ερευνα και αναπτυξη στον τομεα του εφοδιασμου και της μεταφορας νερου, εφοδιασμος σε ποσιμο νερο, Παραγωγή νερού, και Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  10. GUILLAUMETTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GUILLAUMETTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε St Jean St Nicolas, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

166 Επιχειρήσεις