• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλατφορμες

Αποτελέσματα για

Πλατφορμες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. STE PROVENCALE ECHAFAUDAGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE PROVENCALE ECHAFAUDAGES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδινες σκαλες, και ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. BOUREILLE LOGISTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BOUREILLE LOGISTIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποθηκευση εμπορευματων, και πλατφόρμα επιμελητείας. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. ALLODEMENAGEUR.FR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο ιστότοπος ALLODEMENAGEUR.FR αποτελεί μια πλατφόρμα που σας προτείνει όλες τις εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σας, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος της μετακόμισης. Χάρη στην πλατφόρμα μας, μπορείτε: - να ζητήσετε διαδικτυακά μια προσφορά, χωρίς χρέωση, - να λάβετε μέχρι 5 προσφορές, χωρίς χρέωση, - να απλοποιήσετε την έρευνά σας και να εξοικονομίσετε χρόνο και χρήματα, - να βρείτε επαγγελματίες και αξιόπιστους μεταφορείς, - να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας με την ησυχία σας. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους: - οικονομικό πακέτο μετακόμισης, για χαμηλότερο κόστος, - βασικό πακέτο μετακόμισης με ενδιαφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής, - ολοκληρωμένο πακέτο μετακόμισης, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες της μετακόμισης, - πακέτο μετακόμισης πολυτελείας, για μετακόμιση χωρίς κόπο και άγχος, με υψηλού επιπέδου παροχές. Φημιζόμαστε για μετακομίσεις υψηλού επιπέδου, τόσο εθνικές όσο και διεθνείς. Εγγυόμαστε άριστης ποιότητας υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε άνανγκη των πελατών μας.

  4. ETIC FRANCE

    Γαλλία

    Ειδικός σε ότι αφορά το Web To Print, η ETIC France επεξεργάστηκε μια νέα πλατφόρμα χρήσης του web to print σε B2B, συγκεντρώνοντας πάνω από 55 εργοστάσια στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Η διεπαφή EPS επιτρέπει στις εγχώριες, διεθνείς και με πολλαπλές έδρες επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το σύνολο των εγγράφων τους : από την επαγγελματική κάρτα, μέχρις τις πλακέτες, διαφημιστικά φυλλάδια, καρτέλες προϊόντων, ΑΠΥ σε A4, φάκελοι, συνεχής κατοχύρωση, μπλοκ παραγγελιών, ετικέτες. Η ETIC France διαθέτει επίσης 28 χρόνια πείρας στην προστασία των εγγράφων, ετικετών καθώς και ενσωματωμένων προϊόντων καθώς και στην υλοποίηση εναπόθεσης ολογραμμάτων 2D 3D, εξατομικευμένο ολόγραμμα, μικροκείμενα, αόρατη μελάνι, κρυμμένες λέξεις σε όλα σας τα έγγραφα.